ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Aπόλυτη επιβεβαίωση του “The Socialist”: “Φ.Γεννηματά: “Θα είμαι εκ νέου υποψήφια για την Προεδρία του ΚΙΝΑΛ το 2021!”

Σε απάντηση δημοσιογράφου κατά την διάρκεια της 1ης διαδικτυακής συνέντευξης τύπου Προέδρου Κόμματος στην Ελλάδα, η Φώφη Γεννηματά ανακοίνωσε την εκ νέου υποψηφιότητά της για την Προεδρία του Κινήματος Αλλαγής το 2021:

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του “Τhe Socialist” διαβάστε Ε Δ Ω:

“Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είμαι υποψήφια το 2021 για την προεδρία του κινήματος αλλαγής το έχω πει το έχω ξεκαθαρίσει και η απάντησή μου για άλλη μία φορά είναι Ναι! Είναι Ναι  γιατί είμαι όχι απλώς αισιόδοξη αλλά σίγουρη ότι το 21 σε ένα χρόνο από σήμερα το Κίνημα Αλλαγής, θα είναι σε πολύ καλύτερη θέση από ότι είναι σήμερα και σίγουρα σε απείρως καλύτερη θέση από αυτή που είχε το ΠΑΣΟΚ το 2015 όταν για πρώτη φορά ανέλαβα πρόεδρος αυτού του χώρου και έπρεπε να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο όπως με ρωτούσατε εσείς και οι συνάδελφοί σας για το εάν το ΠΑΣΟΚ θα ρθεις στη Βουλή ή αν θα είναι πια ένα εξωκοινοβουλευτικό κόμμα.

KANE “ΚΛΙΚ” ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR” – H Ρ Θ Ε ! – ΤΟ 1ο “RES PUBLICA ΕΙΝΑΙ Ε Δ Ω! 

Οι συνθήκες αλλάζουν σας το είπα και πριν θα τις εκφράσουμε είμαι σίγουρη είμαι αισιόδοξη σε αυτή την κατεύθυνση κινούμαστε είναι βέβαιο ότι ο χώρος μας θα κάνει το άλμα το επόμενο διάστημα και επιβάλλεται να κάνει το άλμα το επόμενο διάστημα για να μην οδηγηθούμε σε ένα μόνο πολιτικό σύστημα, μία μονοκρατορία στην εξουσία από τη δεξιά. Αυτό εμείς δεν μπορούμε να το δεχτούμε ούτε να το επιτρέψουμε και θα το αποτρέψουμε αυτός είναι ο ρόλος μας και για αυτό δουλεύουμε και για αυτό ζητάμε από τους προοδευτικούς πολίτες να δυναμώσουν σήμερα το Κίνημα Αλλαγής ακριβώς για να έχουμε καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις στο επόμενο διάστημα.Νομίζω ότι έχω απαντήσει ξεκάθαρα ,δεν συμφωνώ δεν βλέπω το Κίνημα Αλλαγής σε ένα ρολό συμπληρώματος δεν θα είμαστε συμπλήρωμα θέλουμε πρωταγωνιστικό ρόλο το επόμενο διάστημα γιατί αυτό χρειάζεται ο τόπος αυτό χρειάζεται η Ελλάδα”