“Γραφικές” οι κινήσεις Μητσοτάκη για “διεμβολισμό” του ΠΑΣΟΚ – ΟΧΙ από Ανδρουλάκη σε Χριστοφιλοπούλου για ΑΑΔΕ

Οι κινήσεις Μητσοτάκη για “διεμβολισμό” της διαρκούς ανοδικής τάσης του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ του Νίκου Ανδρουλάκη φαντάζουν μάταιες και εκθέτουν όσους επιλέγουν την καρέκλα από την ιδεολογία, εκπροσωπώντας το παλαιό πολιτικό ήθος που ήρθε να αλλάξει, μεταξύ άλλων , ο Νίκος Ανδρουλάκης. 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, παρότι κράτησε χαμηλούς τόνους για την προώθηση του Ε.Βενιζέλου στην επονομαζόμενη “επιτροπή σοφών”, δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του. Στην περίπτωση μάλιστα της Εύης Χριστοφιλοπούλου, η οποία δεν προσήλθε καν στο συνέδριο του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως το “ΟΧΙ” του ΠΑΣΟΚ να θεωρείται δεδομένο στην πρόταση Μητσοτάκη για την ανάθεση της Γ.Γ της ΑΑΔΕ στην πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

Για αυτό και στελέχη του ΠΑΣΟΚ διευκρινίζουν γιατί είπε “όχι” το ΠΑΣΟΚ στην κυρία Χριστοφιλοπούλου:

άλουν το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη λογική ότι είναι ένα μόνιμο συμπλήρωμα. Θέλουν τις ψήφους και στελέχη που ήταν στον χώρο μας, αλλά όχι τις πολιτικές μας προτάσεις και το αξιακό μας πλαίσιο. Όποιο στέλεχος νιώθει στον χώρο μας, πρέπει πρωτίστως να έχει τις ίδιες αντιλήψεις.

3. Αν θέλει η Ν.Δ. τέτοιες “συμφωνίες”, ας το κάνει με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως το έκαναν πρόσφατα στην επιλογή μελών του ΑΣΕΠ. Η εντολή των πολιτών αλλά και η απόφαση του συνεδρίου μας είναι να γίνει ξανά το ΠΑΣΟΚ η μεγάλη προοδευτική παράταξη. Όλοι πρέπει να ξέρουν ότι αυτή είναι η αρχή μας και δεν θα την αλλάξουμε.

4. Η πρόταση που θα φέρει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη Διάσκεψη των Προέδρων είναι να γίνει δημόσια διαβούλευση τύπου opengov με κατάθεση βιογραφικών.

ΠΗΓΗ:* Αναδημοσίευση από το “Κεφάλαιο” που κυκλοφορεί και δημοσιεύτηκε στο Capital.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ