Γυναικοκτονίες: Ο Θανάσης Κατερινόπουλος καταγγέλλει “μονταζιέρα” των όσων είπε σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Την “έπεσαν” στον Θανάση Κατερινόπουλο λογαριασμοί στο Twitter είτε ανώνυμοι είτε επώνυμοι με τον ίδιο τον πρώην Ταξίαρχο να “βγαίνει από τα ρούχα του” και να καταγγέλλει δημόσια το κεντρικό δελτίο είδήσεων του STAR

Και όλα αυτά, ενώ απορρέει από συνομιλητές του κ. Κατερινόπουλου πως πρέπει να θεωρείται σίγουρη η κάθοδός του στην πολιτική με το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα πάντως.. 

Αρχικά ο κ. Κατερινόπουλος έκανε την παρακάτω ανάρτηση, γράφοντας: «Θα παρακαλούσα αυτούς που ανεβάζουν video με δηλώσεις μου στο Δελτίο Ειδήσεων του Star να τα ανεβάζουν ολόκληρα και όχι αποσπασματικά, διότι αλλάζει το νόημα των δηλώσεων. Εκτός και αν το κάνουν από σκοπιμότητα, εξυπηρετώντας την μικροπρεπεια τους».

 

Λίγο αργότερα, απαντώντας σε ένα σχόλιο, απάντησε πιο επιθετικά, λέγοντας: «Αγράμματε, κακεντρεχη και ανόητε, πρώτα να ακούσεις όλη την τοποθέτηση μου στο βίντεο και μετά να βγάλεις τη χολή σου. Αυτά όμως είναι πολύ ψιλά γράμματα για μύωπες και κωφούς, όπως εσύ».

 

Τέλος, επανήλθε γράφοντας: «Κάποιος ανέβασε ένα αποσπασματικό βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star tv σχετικά με την Γυναικοκτονία στην Κρήτη και σχηματίζεται η εντύπωση ότι είμαι υπέρ της βίας κατά των Γυναικών ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ αυτή την ενέργεια από κάποιους που “διατεταγμένη Υπηρεσία”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ