Η αναγέννηση της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης ξεκινά από την Χ.Τρικούπη

Ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας για την ανασυγκρότηση, την ανανέωση, την αναγέννηση της Παράταξης και τη δυναμική διεκδίκηση της θέσης και το ρόλου που αξίζει στο Κίνημα Αλλαγής σηματοδοτούν τα χθεσινά αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης πρόσοψης των γραφείων του ΠΑΣΟΚ στη Χ. Τρικούπη.

Μετά το μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά για τις 40 ημέρες από την απώλειά της, μέλη και φίλοι του Κινήματος βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος για την παρουσίαση της αναμορφωμένης πρόσοψης κτιρίου των Κεντρικών Γραφείων Κινήματος Αλλαγής.

Η ανανέωση αυτή έγινε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά, η οποία ήθελε να την αφιερώσει σε όλα τα μέλη και τους Κινήματος.

Τιμώντας τη μνήμη της, μέλη, σύντροφοι και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ, αφιέρωσαν την χθεσινή παρουσίαση της αναμορφωμένης πρόσοψης και εισόδου των κεντρικών γραφείων στη Χαριλάου Τρικούπη 50, στην ίδια γιατί κανείς δεν θα μπορέσει να παραδώσει στη λήθη όσα κατάφερε να εγγράψει ως υποθήκη για τη χώρα, την Πολιτική και την παράταξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ