ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
“Η Χρυσάνθη, η μικρή Μελίσσα που έφερε την Άνοιξη” γίνεται θεατρική παράσταση – Η συγκινητική ανάρτηση του Λάζαρου Καραούλη
Το περιβάλλον και το παιδί στο προσκήνιο, καθώς ο Λάζαρος Καραούλης, συγγραφέας της “Χρυσάνθης, της μικρής Μέλισσας που φέρνει την Άνοιξη” ανακοίνωσε πως το βιβλίο, γίνεται θεατρική παράσταση από Νηπιαγωγείο των Αθηνών
Η συγκινητική ανάρτηση του συγγραφέα και διευθύνοντος συμβούλου της ΔΑΕΜ, Λάζαρου Καραούλη
Η πιο όμορφη και σημαντική υπενθύμιση για το περιβάλλον ήρθε σήμερα από τα παιδιά.
Από τις ζωγραφιές τους για τη μέλισσα στον Εθνικό Κήπο. Από την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για έναν τόσο μικρό αλλά πολύτιμο κρίκο της ζωής.
Και ένιωσα ιδιαίτερη χαρά βλέποντας ότι η «Χρυσάνθη, η μικρή μέλισσα που έφερε την Άνοιξη», το βιβλίο που έγραψα για τους μικρούς μας φίλους, αποτελεί την καλύτερή τους συντροφιά. Χαρά ένιωσα όταν έμαθα ότι το βιβλίο μου θα παρουσιαστεί ως θεατρική παράσταση από ένα νηπιαγωγείο της πόλης στις 15 Ιουνίου.
Η ελπίδα για το περιβάλλον και την προστασία του βρίσκεται στα παιδιά που μαθαίνουν να το αγαπούν και να το σέβονται. Στα παιδιά που σήμερα έστειλαν το δικό τους μήνυμα.
