Η κυβέρνηση έκθετη για τις εικόνες στο Σύνταγμα – “Πέφτουν κεφάλια” στην ΕΛ.ΑΣ;

Δεν έχει τέλος το αργό βασανιστήριο που υφίσταται υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ μετά από τον σάλο που προκλήθηκε από την “αυθόρμητη” σύναξη εκατοντάδων Πακιστανών στο Σύνταγμα την Πρωτοχρονιά.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Νάκος

Ο λόγος; Μα φυσικά διότι το θέμα συνεχίζει να βρίσκεται ψηλά σε social media και ΜΜΕ με τους πολίτες να είναι φανερά εκνευρισμένοι με τις εικόνες που αντίκρυσαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες την πρώτη ημέρα του έτους.

Υπό το πρίσμα της πανδημίας του κορονοϊού το λογικό θα ήταν να ισχύσουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης για όλους τους πολίτες Έλληνες ή μη. Τουναντίον όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αρκετές εκατοντάδες Πακιστανούς να προβαίνουν σε επίδειξη δύναμης στη κεντρικότερη πλατεία της χώρας.

Ας επιστρέψουμε όμως στον υψηλόβαθμο που έχει “χάσει τον ύπνο του” με τα τηλέφωνα και τις “πιέσεις” που δέχεται.

Εντάξει δεν θα τον εκθέσουμε τον άνθρωπο. Άλλωστε σε λίγο καιρό θα φύγει και αυτός με τις κρίσεις του Μαρτίου, αλλά δεν μπορούμε παρά μόνο να στηλιτεύσουμε για ακόμη μια φορά τη στάση του που διαχρονικά έχει απογοητεύσει πολίτες και ένστολο προσωπικό.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Securitynews.gr έπειτα από τη δήλωση του Υπ. Ανάπτυξης κ.Άδωνι Γεωργιάδη, ότι οι εικόνες στο Σύνταγμα ήταν απαράδεκτες και πως ο ίδιος τηλεφώνησε άμεσα στην ΕΛ.ΑΣ για να διαμαρτυρηθεί υπήρξε αρκετή αναστάτωση στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.

Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα όταν ο κ.Γεωργιάδης διέρρευσε, ότι από την ΕΛ.ΑΣ του ανέφεραν πως δεν υπήρχε κάποια ενημέρωση για εκδήλωση και πως η συγκέντρωση κράτησε μισή ώρα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ SECURITYNEWS.GR

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ