Η υπόθεση “διαγραφή Κύρτσου” εξελίσσεται σε “Kyrtsos-gate” για την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Γράφει ο Γαβρής Άγγελος

Έχω πει και σε προσωπική μου ανάρτηση στο Twitter, πως διαφωνείς-συμφωνείς ιδεολογικά με τον Γιώργο Κύρτσο τον πρώην πλέον, Ευρωβουλευτή με τη ΝΔ, δεν μπορείς να πεις πως δεν έχει μιλήσει την γλώσσα της αλήθειας.

Τόλμησε να “σπάσει” την φούσκα που με τόση επιμέλεια οι επικοινωνονιολόγοι και οι συν αυτώ, καταλαβαίνετε για ποιούς μιλάμε, φρόντισαν να περιχαρακώσουν το Μαξίμου και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι ζήτημα υγείας στην πολιτική το να υπάρχει ειλικρινής στάση από πολιτικούς, για οποιονδήποτε λόγο, εντός κομμάτων και δη εντός Ευρωβουλής.

Τούτα που αναφέρει ο Γιώργος Κύρτσος είναι επουσιώδη και πρέπει να σταθούμε στο γεγονός πως αντί να απαντήσει με επιχειρήματα η ΝΔ, απάντησε με “διαγραφή” με “πρωτοβουλία” του προσώπου που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης “έσπρωξε” προς την θέση του Γραμματέα της ΝΔ, τον Παύλο Μαρινάκη.

Δεν είναι, κατά την γνώμη μου, ηγετική στάση η αδυναμία να επιχειρηματολογήσεις και να “βγάλεις κάρτα” ενδεχομένως τον ίδιο τον χι ή ψι Ευρωβουλευτή ή Βουλευτή που ασκεί αντιπολίτευση εντός κόμματος. Είναι μάλλον περισσότερο, στάση ολιγάρχη που δεν “σηκώνει” την αλήθεια και δεν δέχεται να ανταλλάξει τα “χάδια” από “σφαλιάρες” ακόμα και αν αυτές οι “σφαλιάρες” είναι για να συνέλθει…

Υ.Γ: Για να θυμίσουμε σε όλους τους “καλοθελητές” συναδέλφους πως το “non paper” που φέρεται να λέει πως αποτελεί επιχείρημα πως ο Γ.Κύρτσος ήταν εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑΟΣ, να μας συγχωρούν που “κλαίμε απο τα γέλια” όταν βλέπουμε σε κυβερνητικές θέσεις τους Άδωνι Γεωργιάδη – Θανάση Πλεύρη- Μάκη Βορίδη….

Δείτε τα tweet του Γιώργου Κύρτσου 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ