“Ηχηρές” απουσίες από την επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά στη Θεσσαλονίκη

"Στο Μικροσκόπιο" η επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στην Θεσσαλονίκη

“Στο Μικροσκόπιο” αυτή την φορά, μπαίνει η επίσκεψη της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής στην Θεσσαλονίκη και δη, η εκδήλωση των “εγκαινίων” των νέων γραφείων της Νομαρχιακής επιτροπής Α & Β Θεσσαλονίκης στην Ολυμπίου Διαμαντή 19. 

Η Φώφη Γεννηματά έστειλε το δικό της μήνυμα “Αλλαγής” και ανακοίνωσε μετά από μια “εγκάρδια” συνομιλία με τον επί έτη Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών, Σίμο Δανιηλίδη, την πρωτοβουλία του Κινήματος Αλλαγής για την δημιουργία καμπάνιας ενημέρωσης για τον εμβολιασμό των πολιτών.

Ήταν όλοι εκεί… Ή μήπως όχι; 

Η επίσκεψη της Φώφης Γεννηματά είχε έντονο “προεκλογικό χαρακτήρα” δεδομένου του ότι μετράμε αντίστροφα για την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για την εκλογή προέδρου της παράταξης.

Σε αυτό το σημείο, εν μέρει, “δικαιολογείται” η “απουσία” ορισμένων στελεχών και υποψηφίων βουλευτών, ως ένα σημείο, αφού η παράταξη, για να πάει “μπροστά”, χρειάζεται ομοψυχία και συσπείρωση, έστω και σε “τυπικές” διαδικασίες όπως τα εγκαίνια των νέων γραφείων του ΚΙΝΑΛ στην Θεσσαλονίκη – η οποία “πάσχει” από “παραγοντισμό” εδώ και χρόνια, είναι γνωστό αυτό, όπως και οι λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό- στελέχη όπως οι υποψήφιοι βουλευτές Α’Θεσσαλονίκης: Αντώνης Σαουλίδης, Κυριάκος Κυριάκος. Ο Βουλευτής Α’Θεσσαλονίκης, Χάρης Καστανίδης και ο στηριζόμενος από το ΚΙΝΑΛ υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Χρήστος Παπαστεργίου .

“Παράπονα” τα οποία εκφράστηκαν από κύκλους της ηγεσίας του Κινήματος Αλλαγής, μα δεν έλαβαν μεγαλύτερη έκταση. . .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ