Καρατζαφέρης για Βορίδη-Άδωνι-Πλεύρη: “Είναι ο πυλώνας” της κυβέρνησης Μητσοτάκη

«Ποιος πατέρας δεν είναι ικανοποιημένος όταν βλέπει τα παιδιά του, άτακτα ή λιγότερο άτακτα, σήμερα να είναι οι βασικοί πυρήνες μιας κυβέρνησης;», δήλωσε ο ιδρυτής του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης για την υπουργική τριπλέτα του “ανασχηματισμού” Μητσοτάκη, τους Γεωργιάδη-Βορίδη Πλεύρη.

«Αυτά τα τρία παιδιά, άξια καθόλα, σήμερα είναι ο πυλώνας, ο πυρήνας της κυβέρνησης και καμαρώνω κι ευχαριστιέμαι», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ραντάρ», με τον Τάκη Χατζή, στον Alpha 98,9”.

«Ο Πλεύρης απευθύνεται στον πυρήνα των ακροδεξιούληδων»

«Για τον φρέσκο της παρέας», τον Θάνο Πλεύρη, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε πως «έχει όλες τις δυνατότητες. Απευθύνεται στον πυρήνα των ακροδεξιούληδων, που είναι και ο πυρήνας των αρνητών και μπορεί να τους μιλήσει, να τους πει “για σταθείτε ρε…”».

Άρα, και ο κ. Πλεύρης είναι ακροδεξιός; «Με την έννοια που δίνουν σήμερα. Και μένα με έλεγαν ακροδεξιό κι ήταν η πλάκα, εγώ γέλαγα», απάντησε χαρακτηριστικά.

Τι δήλωσε για Μητσοτάκη – Τσίπρα στη ΔΕΘ

Σχετικά με την εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, είπε: «Ο κ. Μητσοτάκης επιχείρησε να βάλει το τρένο που είχε ελαφρώς εκτροχιαστεί ξανά στις ράγες. Εν πολλοίς μάλλον το πέτυχε, χωρίς τα ενθουσιώδη εκείνα σχόλια που θα άξιζαν τα μπράβο κ.λπ.».

Αντίστοιχα, για τον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να είναι θυμωμένος. Αυτό το παιδί γεννήθηκε θυμωμένο και με αυτό τον θυμό που βγάζει χάνει και την αξία των όποιων επιχειρημάτων. Πρέπει να καταλάβει ότι τώρα δεν είναι η πρώτη φορά. Έχει δοκιμαστεί, έχει τις αποτυχίες του, τα λάθη του, το μπρος – πίσω και μία αντιπολίτευση που δεν είχε το 2015. Εννοώ τον Βαρουφάκη, που τον «στολίζει». Άρα, για τον κ. Τσίπρα, η δουλειά είναι πολύ δύσκολη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ