ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ: “Απαράδεκτος ο προπηλακισμός υγειονομικών & εκπαιδευτικών”

“Η κυβέρνηση επέδειξε για ακόμη μία φορά εγκληματική ολιγωρία κι άργησε να προστατεύσει τους υγειονομικούς που καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας με αυτοθυσία κάνουν τη δουλειά τους.” αναφέρει σε ανακοίνωση του το Γραφείο Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

“Όλο το προηγούμενο διάστημα τους ανάγκαζε να εργαστούν με ελλιπή μέτρα προστασίας για να σώσουν τους συνανθρώπους μας και να κρατήσουν όρθιο το ΕΣΥ, ενώ τώρα τους αφήνει εκτεθειμένους στους διάφορους αρνητές του ιού που τους απειλούν, τους προπηλακίζουν και τους μηνύουν.” συνεχίζει.

“Το ίδιο, βιώνουν όμως και οι εκπαιδευτικοί που καλούνται να καλύψουν τα κενά του Υπουργείου Παιδείας και να διαχειριστούν περιπτώσεις γονιών που έλκονται από θεωρίες συνομωσίας. Η εξαίρεση ιατρών κι εκπαιδευτικών από τη διαδικασία του αυτοφώρου για μηνύσεις σε βάρος τους για υγειονομικά μέτρα που αποφασίστηκε μόλις σήμερα, αποκαλύπτει τα εξαιρετικά αργά αντανακλαστικά της κυβέρνησης, που για να ενεργοποιηθούν απαιτείται σωρεία σοβαρών περιστατικών.” επισημαίνει στη συνέχεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ