Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη -Επίσκεψη σε Νοσοκομεία της πόλης

Επίσκεψη στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, ΑΧΕΠΑ, Αγιος Δημήτριος και Θεαγένειο θα πραγματοποιήσει κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενο από τον Γραμματέα του κόμματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη και τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Τομέα Υγείας, Ανδρέα Πουλά.

Στην πληττόμενη Θεσσαλονίκη από την πανδημία του κορονοϊού εν όψει “ανοίγματος” της αγοράς και της εφαρμογής του “click away”  σε όλη την χώρα, θα παρευρεθούν οι Μανώλης Χριστοδουλάκης και Ανδρέας Πουλάς, εκ μέρους του Κινήματος Αλλαγής. Θα συναντηθούν με υγειονομικό προσωπικό , ιατρούς και νοσηλευτές και θα συζητήσουν για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν κατά την διάρκεια -και όχι μόνο- της πανδημικής κρίσης.

Μια σημαντική πρωτοβουλία του Κινήματος Αλλαγής, που “σπεύδει” θα λέγαμε , στον “τόπο του εγκλήματος” (μεταφορικά), την Θεσσαλονίκη, που υπέστη το πιο βαρύ πλήγμα από το 2ο κύμα της πανδημίας στην χώρα, φτάνοντας στα όριά του το Ε.Σ.Υ, αναγκάζοντας μάλιστα την κυβέρνηση, μετά από πολύ μεγάλη καθυστέρηση, να επιτάξει και ιδιωτικές κλινικές για να ανταποκριθεί το σύστημα υγείας στα κρούσματα και τους διασωληνωμένους λόγω κορονοϊού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ