ΠΟΛΙΤΙΚΗΥΓΕΙΑ

Σημίτης : “Το ΕΣΥ στο σύνολο του πρέπει να αντιμετωπίζει τις ανάγκες όλης της χώρας”

Σημίτης : το ΕΣΥ στο σύνολο του πρέπει να αντιμετωπίζει τις ανάγκες όλης της χώρας:

Χαιρετισμός του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη στην εκδήλωση για τα 46 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ αφιερωμένη στο εθνικό σύστημα υγείας

KANE “ΚΛΙΚ” ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR” ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ 1ο ΤΕΥΧΟΣ -ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Μέλη και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής,

η 3η του Σεπτέμβρη του 1974 ήταν η αφετηρία μιας συστηματικής προσπάθειας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.  Ένα από τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας, ήταν το Εθνικό Σύστημα Υγείας.  Άλλαξε ριζικά την παροχή υπηρεσιών υγείας. Εξασφάλισε στο σύνολο του πληθυσμού την πρόσβαση σε αυτές.  Πρωταγωνιστές του ήταν: ο Παρασκευάς Αυγερινός και ο Γιώργος Γεννηματάς.  Αυτή την προσπάθεια είναι επιβεβλημένο να συνεχίσουμε.

Οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα ιδίως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, απαιτούν νέες πρωτοβουλίες για ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό σύστημα υγείας για όλους τους Έλληνες.

Οι ασύμμετρες απειλές που προκαλεί η κρίση του κορονοϊού υπαγορεύει στην Πολιτεία την υλοποίηση του πρωταρχικού της καθήκοντος: τη διαφύλαξη της  δημόσιας υγείας.

Επομένως, το σύστημα υγείας στο σύνολό του – στην ποιότητα των υπηρεσιών, στις γνώσεις, στους εξοπλισμούς, στο ανθρώπινο δυναμικό ιδιαίτερα –  πρέπει να μπορεί να αντιμετωπίζει τις ανάγκες  όλης της χώρας.

Η σημερινή εκδήλωση πρέπει να δώσει ένα μήνυμα για την αποφασιστικότητά μας, να προωθήσουμε τούτη τη ριζοσπαστική την αλλαγή στην ελληνική κοινωνία.

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

M.Kατρίνης:"Επέκταση της επιστρεπτέας προκαταβολής, 120 δόσεις και κούρεμα οφειλών για τους συνεπείς. Η αγορά και η κοινωνία βρίσκονται σε αδιέξοδο’’

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΤΡΙΝΗΣ : ‘’ Επέκταση της επιστρεπτέας…
Read more
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφη Αχτσιόγλου: “Τα χρέη απειλούν την επιβίωση μικρομεσαίων επιχειρήσεων και εργαζομένων”

ημεία συνέντευξης της Έφης Αχτσιόγλου, βουλευτή…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φ.Γεννηματά σε Ζ.Δημαδάμα για την καταγγελία της για παρενόχληση: "Είμαστε δίπλα σου Ζέφη"

Πριν από λίγους μήνες, η Ζέφη Δημαδάμα, αναπληρώτρια…
Read more