Ξεκίνησαν οι “ζυμώσεις” στην Νέα Γενιά του Κινήματος Αλλαγής.

Γράφει ο Ανδρέας Παυλίδης – Αρθρογράφος, “The Socialist”

KANE “ΚΛΙΚ” ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR” – H Ρ Θ Ε ! – ΤΟ 1ο “RES PUBLICA ΕΙΝΑΙ Ε Δ Ω! 

 

To “The Socialist” , δια του Αρχισυντάκτη μας, Γαβρή Άγγελου, απηύθυνε σχετική ερώτηση στην Πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, κατά την διάρκεια της επίσκεψής της στην ΔΕΘ2020. Η απάντηση ήταν σαφής: “Μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου, προβλέπεται να έχει γίνει το συνέδριο Νεολαίας για την ανάδειξη του Γραμματέα και την δημιουργία Νέας Γενιάς και θεσμικά. Κόμμα χωρίς νεολαία, είναι κόμμα χωρίς μέλλον κι εμείς πρωτοστατούμε στην Νεολαία μας!”

Η ακτινογραφία της νέας Κεντρικής Επιτροπής στο ΚΙΝΑΛ -Ποιοι εκλέγονται, πώς διαμορφώνονται οι συσχετισμοί | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | iefimerida.gr

Οι “ζυμώσεις” ξεκίνησαν με τους επικρατέστερους υποψηφίους να βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων: Μέχρι τώρα, τα επικρατέστερα σενάρια θέλουν τους: Μιχάλη Κορδαλή, Βαγγέλη Πετριτζίκη και Δημήτρη Παπαγιάνναρο να είναι αυτοί που θα ‘δώσουν την μάχη’ μεταξύ τους για την θέση του Γραμματέα της Νέας Γενιάς του Κινήματος Αλλαγής. Ωστόσο, ο χώρος της κεντροαριστεράς ήταν πάντα “γεμάτος εκπλήξεις” και μέχρι την τελευταία στιγμή ανατροπές με νέα πρόσωπα που μπορεί να προκύψουν, δεν είναι απίθανο σενάριο. . .

Κίνημα Αλλαγής: Πρώτοι Χριστοδουλάκης - Χρηστίδης στη νέα Κεντρική Επιτροπή - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Το γεγονός είναι πως κάθε ομάδα έχει ξεκινήσει έναν δυναμικό πρώτο γύρο επαφών ανά την Ελλάδα, κινητοποιώντας τους νέους στα μεγάλα αστικά κέντρα μα και την Περιφέρεια έτσι ώστε η συμμετοχή τους να είναι μαζική και ο στόχος, ένα νέο μαζικό κίνημα νεολαίας να δώσει το στίγμα του για την επόμενη μέρα του χώρου και της Δημοκρατικής παράταξης. Το Κίνημα Αλλαγής, εξ’ άλλου, είναι πασιφανές πως σχετικά με όλα τα άλλα κόμματα του Κοινοβουλίου έχει κάνει τις πιο “τολμηρές” και την πιο μεγάλη ανανέωση του πολιτικού και στελεχιακού του δυναμικού με την αθρόα συμμετοχή νέων σε θεσμικές θέσεις και στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Νέο αίμα στο ΚΙΝΑΛ- Οι πρωταγωνιστές του ιδρυτικού συνεδρίου της Νεολαίας - στο Καρφί

Η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και καθώς το “The Socialist” είναι ως Μέσο, ο “καθρέφτης” των όσων συμβαίνουν στην Νεολαία – με το πολύ πετυχημένο “Project Διάλογοι -Η Φωνή της Νέας Γενιάς” να αριθμεί πολλές δεκάδες συμμετεχόντων – νέων που θέλουν να “βγουν προς τα έξω” , να “ακουστούν”, να συμμετέχουν στα κοινά και να αποτελούν την “Επόμενη μέρα” για το Κίνημα Αλλαγής.

“Οψόμεδα εις.. Συνέδριον”

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ