Λάμπρος Παλαντζάς: Η τεράστια συμμετοχή είναι αυτή που δίνει απαντήσεις για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και της Ελλάδας

Το δυναμικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Λάμπρος Παλαντζάς, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μίλησε για την καθαρή ιδεολογική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη και χαρακτήρισε ως ελπιδοφόρα και αισιόδοξη την προσφυγή στις κάλπες των 180 χιλιάδων μελών του κόμματος.

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση 

Μπορεί να πήραμε αποφάσεις για το όνομα, να εκλέξαμε συνέδρους και όργανα όμως η τεράστια συμμετοχή ειναι αυτή που δίνει απαντήσεις για το μέλλον της παράταξης και της χώρας. Είναι η συμμετοχή που επιβραβεύει τον Νίκο Ανδρουλάκη και την καθαρή ιδεολογική επιλογή που έκανε για την παράταξη. Από τα ενεργειακά, στα εργασιακά, από την οικονομία και τις πολιτικές για τους νέους, από τα εθνικά ζητήματα και την διεθνή μας θέση, η παράταξη εκφράζεται στο προοδευτικό πλαίσιο της σοσιαλδημοκρατίας. Ίσως ο Νίκος Ανδρουλάκης να εκφράζει σήμερα την πιο επικαιροποιημένη εκδοχή της στην Ευρώπη. Η ιδεολογία μας, οι αρχές και αξίες μας, τα πολιτικά μας βιώματα και η ιστορικές μας καταβολές σφυρηλατούν το νέο όραμα μας για την σύγχρονη Ελλάδα. Κοινωνία χωρίς ανισότητες, κοινωνία ευκαιριών και ευημερίας, κοινωνία με διευρυμένο προστατευτισμό και ασφάλεια για όλους. Ελλάδα ισχυρή στην οικονομία και ανοιχτή στις επενδύσεις, Ελλάδα με δουλειές, με εκπαίδευση, Ελλάδα πρωταγωνίστρια στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη. Πατρίδα προσηλωμένη στην υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων και στην ενότητα του Ελληνισμού.
Στο δικό μας όραμα για την Ελλάδα χωράνε όλοι οι Έλληνες, με την ηγεσία του Νίκου Ανδρουλάκη και την ενεργό συμμετοχή των 180.000 συντρόφων το δικό μας όραμα θα γίνει η Ελλάδα του μέλλοντος μας.

 

Δείτε την ανάρτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ