Με “Γρηγοράκους” θα ασχολούμαστε τώρα; Απάντηση του “The Socialist” στο δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος”

Του Άγγελου Γαβρή. Αρχισυντάκτη/Ιδιοκτήτη “The Socialist”

Είναι μάλλον εκνευριστικό να “ξεθάβονται” “πολιτικά πτώματα” (ΚΑΙ “δημοσιογραφικά πτώματα” το ίδιο) το τελευταίο διάστημα και να μιλούν εξ ονόματος του Κινήματος Αλλαγής. Εκφέροντας βολικές απόψεις που τα ΜΜΕ θα αναμασήσουν ξανά και ξανά με σκοπό να πλήξουν την κοινοβουλευτική ομάδα που “ενοχλέι”. Αυτή του Κινήματος Αλλαγής που κόντρα σε όλες τις προβλέψεις όχι μόνο δεν “κατέρρευσε” εν μέσω κρίσης, τουναντίον μάλιστα “πήρε τα πάνω του”.

Παρουσιάζοντας ενότητα – που οι περισσότεροι δεν την περίμεναν-, πολιτική πυγμή και πολιτικό σχέδιο τηρώντας υπεύθυνη αντιπολίτευση και προασπίζοντας τα ήθη και τις αρχές που θα ακολουθούν πάντα το γνήσιο κόμμα που βρίσκει τις απαρχές του στην 3η του Σεπτέμβρη, έχει ενοχλήσει τόσο τον “ανύπαρκτο” ΣΥΡΙΖΑ όσο και την “παντοκρατορία της Δεξιάς” που κινούμενη όπως πάντα ήξερε το παρακράτος της, πλήττει ύπουλα τον αντίπαλο αφού σε “τετ α τετ” μονομαχία πολιτικής φύσεως, θα έβγαινε χαμένη η ΝΔ του “Οσίου Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Έτσι πάντα, προκύπτουν  τα “πρόσωπα” που κάποτε βρέθηκαν στο πολιτικό προσκήνιο και τώρα, δεν βρίσκουν την πολυπόθητη δίοδο στην δημοσιότητα και την εξουσία. Αυτά τα πρόσωπα ήταν απο αρχές δημιουργίας της ανθρωπότητας, οι “εφιάλτες” που λόγω της απόρριψης που δέχτηκαν και της απαξίωσης που βιώνουν -τώρα πια σε μεγάλη ηλικία μάλιστα- ,αποφάσισαν να κάνουν το μόνο που θα έφερνε λίγη προσοχή πάνω τους… Θα έδιναν στον αντίπαλο, αυτό που θέλει να ακούσει, τα “μυστικά” , τις “κρυφές πόρτες” το πλάνο αν θέλετε, του μέχρι πρότινος πολιτικού τους σπιτιού. Και θα ήταν τόσο πασιφανές πως “ΔΙΨΑΝΕ” για προσοχή που δεν θα δίσταζαν να επιτεθούν στα υψηλόβαθμα στελέχη, είτε επειδή τον διέγραψαν το 2014 (Φώφη Γεννηματα) είτε επειδή δεν τον υπολογίζουν στα σχέδιά τους για το μέλλον (Νίκος Ανδρουλάκης) .Εκεί στο “Πρώτο Θέμα” φαίνεται να επιθυμείτε παραπάνω απο όσο πρέπει τέτοιες ειδήσεις, να σας ενημερώσουμε πως  η πολιτική “νεκρανάσταση” δεν μπορεί να τελεστεί όσο και αν το προσπάθησαν μερικοί. Μετά από αυτό την απάντηση ελπίζω να λύθηκαν οι απορίες σας και οι “Γρηγοράκοι” ανα την Ελλάδα να συμφιλιωθούν με την πολιτική τους λήθη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ