“Μπάχαλο” ο ΣΥΡΙΖΑ: Νέα κόντρα Πολάκη – Τσακαλώτου!

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς τέλος ο «χαρτοπόλεμος» – «Ραντεβού» στο συνέδριο δίνει ο Πολάκης

Πολάκης προς Τσακαλώτο και 53+: «Ως εδώ, δεν θα ανακυκλώσουμε την θολοκουλτούρα»

Ραντεβού στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ για… ξεκαθάρισμα λογαριασμών δίνει με τους συντρόφους του ο Παύλος Πολάκης υιοθετώντας κείμενο στελεχών του κόμματος που βάλουν ευθέως κατά του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αλλά και της κίνησης των 53+ άτυπος επικεφαλής της οποίας είναι. Το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ βαραίνει ακόμη περισσότερο με τον Αλέξη Τσίπρα να αποφεύγει να πάρει θέση αφήνοντας τον βασικό του συνεργάτη κατά την διακυβέρνηση της χώρας και πρώην υπουργό Οικονομικών να δέχεται επιθέσεις από τους αποκαλούμενους πραιτωριανούς ή σωματοφύλακες.

KANE “ΚΛΙΚ” ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ “THESOCIALIST.GR”

Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης ανήρτησε άρθρο στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλουν τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ότι ως υπουργός απέφευγε να συναντηθεί ακόμη και με συνδικαλιστές και εκπροσώπους εργαζομένων, ενώ ταυτόχρονα επιρρίπτουν σε αυτόν το σύνολο της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόσθηκε αφότου ανέλαβε το πόσο του υπουργείου Οικονομικών.

Μάλιστα σε μια προσπάθεια να φανεί ότι λειτουργούσε ακόμη και ερήμην του τότε πρωθυπουργού του επιρρίπτουν ευθύνες για την υπέρμετρη φορολόγηση αλλά και για το ύψος του μαξιλαριού ασφαλείας που ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας επικαλείται διαρκώς.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που φέρονται να ανήκουν στους σωματοφύλακες του Τσίπρα αναφέρονται και στο θέμα της προοδευτικής συμμαχίας και των στελεχών του ΠΑΣΟΚ και αντιτίθενται σε όσα οι 53+ υποστηρίζουν και στα όσα ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ανέφερε στην πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα Εποχή, όπου ουσιαστικά κατέθεσε ένα μανιφέστο πολιτικό εν όψει του συνεδρίου του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Η ατμόσφαιρα όπως φαίνεται στον ΣΥΡΙΖΑ μυρίζει μπαρούτι ενώ επιβεβαιώνεται η παροιμία «κακό χωριό τα λίγα σπίτια» δεδομένου ότι το κόμμα αδυνατεί να ανατάξει δυνάμεις παρά το σκληρό ροκ που εφαρμόζει ως τακτική ο Αλέξης Τσίπρας. Γεγονός που αποδίδεται φυσικά και στους εκφραστές του όπως ο Παύλος Πολάκης και ο Νίκος Καρανίκας οι οποίοι αποτελούν κόκκινο πανί για την παλαιά φουρνιά του ΣΥΡΙΖΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ