Νέα “δήλωση” Γεωργιάδη: “Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος”

Ακόμα μια δήλωση που “θα συζητηθεί” από τον Άδωνι Γεωργιάδη: “Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος”, τόνισε σε σημερινές δηλώσεις του ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο OPEN ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι «Αν ξαναμπούμε σε lockdown λόγω του τέταρτου κύματος της πανδημίας η οικονομία θα καταστραφεί».

Ο υπουργός ανέφερε ότι με τον μαζικό εμβολιασμό εξασφαλίζουμε ότι αφήνουμε οριστικά πίσω μας τα Lockdown. Ενώ, ταυτόχρονα έστειλε στους «αρνητές» των εμβολίων: «Αν κάποιοι δεν θέλουν να εμβολιαστούν, και νομίζουν ότι θα κάθονται τον χειμώνα και θα παίρνουν λεφτά, κάνουν λάθος», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, σχολίασε: «Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά και αν δεν εμβολιαστούμε θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μόνοι μας τα οικονομικά προβλήματα που θα δημιουργηθούν»

Δείτε το Video

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ