Νίκος Μοίραλης για εσωκομματικές ΚΙΝΑΛ: “Διασφάλιση της ενότητας πριν και μετά την 5η Δεκεμβρίου”

To μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Μοίραλης, τοποθετήθηκε δημόσια σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ: 

Η συντονιστική επιτροπή των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής του #ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ #ΑΛΛΑΓΗΣ αποφάσισε πως θα οδηγηθούμε στις κάλπες στις 5 Δεκεμβρίου για τον πρώτο γύρο κι αν χρειαστεί δεύτερη Κυριακή στις 12 του ίδιου μήνα.
Στους επόμενους 2 μήνες οφείλουμε όλοι να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και να προάγουμε το ενωτικό κλίμα που τόσο πολύ έχει ανάγκη η παράταξη μας.
Ο «εχθρός» βρίσκεται εκτός των πυλών και όχι μέσα στο Κινημα Αλλαγής!
Όλοι μας θα κάνουμε την επιλογή μας βάση των προσωπικών απόψεων, βιωμάτων και κριτηρίων. Θα στηρίξουμε αυτόν που θεωρούμε ότι είναι ικανός να πάει τη παράταξη ένα βήμα πιο μπροστά.
Η οργανωτική δομή της εκλογικής διαδικασίας πρέπει να ενισχύει τη μεγάλη και ανόθευτη συμμετοχή στήνοντας κάλπες σε όλη την επικράτεια.
Από την πλευρά τους οι 4 υποψήφιοι αρχηγοί οφείλουν να δεσμευτούν πως θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή της παράταξης ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Τα φαινόμενα του 2017 με τις πράξεις Ραγκούση & Θεοδωράκη πρέπει να μας διδάξουν…
✅ Είμαστε οι επιλογές μας! Αποφασίζουμε ποιον ψηφίζουμε και συγχρόνως δεν απαξιώνουμε τους άλλους 3 υποψήφιους.
✅ Διασφάλιση της ενότητας πριν και μετά την 5η Δεκεμβρίου!
✅ Μεγάλη προσέλευση και νομιμοποίηση της διαδικασίας!
✅ Το κύμα επικράτησης των σοσιαλδημοκρατικών δυνάμεων στην Ευρώπη πρέπει να έρθει και στη χώρα μας!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ