Ο Λουράντος “πετάει έξω” από το Φαρμακείο του τον “ΣΚΑΪ”: Έχετε θράσος να μιλάτε για τους πολίτες, όταν έχετε πάρει χρήματα από τους πολίτες. Άντε γεια σας»

«Δεν ανήκω στους πρόθυμους, που μπορούν να ανταποκριθούν στον σχεδιασμό του σταθμού σας» δήλωσε εκνευρισμένος ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής

Σε έξαλλη κατάσταση ήταν ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής. Κώστας Λουράντος, ο οποίος επέπληξε τους παρουσιαστές Δημήτρη Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου για τα σχόλια που ακούστηκαν σε βάρος του στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ χθες το βράδυ.

Όταν ξεκίνησε η ζωντανή ανταπόκριση από το φαρμακείο του θέλησε να πάρει το λόγο και να ζητήσει εξηγήσεις από το κανάλι για τον αρνητικό τρόπο που αναφέρθηκε στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων στο όνομά του.

Ο Δημήτρης Οικονόμου προσπάθησε να πάρει τον λόγο και να εξηγήσει στον Κωνσταντίνο Λουράντο τον τρόπο που διαχειρίζεται η εκπομπή τους καλεσμένους της, με τον πρόεδρο του Φαρμακευτικού Συλλόγου να ζητά από το συνεργείο του καναλιού να αποχωρήσει άμεσα από το κανάλι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Σηκωθείτε φύγετε τώρα από το φαρμακείο μου!».

 

«Θεωρώ ότι ως κανάλι διαθέτετε πάρα πολύ χιούμορ – για να μην πω τίποτα άλλο –  για να είστε σήμερα στο φαρμακείο μου και να απευθύνετε τον λόγο σε μένα όταν χθες το βράδυ λοιδορούσατε και το φαρμακείο μου και εμένα προσωπικά με ακατανόμαστες και απαράδεκτες εκφράσεις» δήλωσε ο πρόεδρος του ΦΣΑ.

Έπειτα προσέθεσε: «Το χθεσινό δεν ήταν σχόλιο» απάντησε ο πρόεδρος του ΦΣΑ. Και πρόσθεσε: «Δεν ανήκω στους πρόθυμους, σε αυτούς δηλαδή που μπορούν να ανταποκριθούν σε έναν σχεδιασμό του σταθμού τους. […] Ξέρετε , δεν είναι η ενόχληση, ειδικά για αυτή την περίπτωση μάλλον διαφήμιση μου κάνετε, παρά με υποβαθμίσατε».

«Μέχρι τώρα έκανα υπομονή. Χθες το βράδυ κάνατε μια ατασθαλία. Σηκωθείτε και φύγετε από τον χώρο που σας φιλοξενεί. Ντροπή σας. Έχετε θράσος να μιλάτε για τους πολίτες, όταν έχετε πάρει χρήματα από τους πολίτες. Άντε γεια σας» κατέληξε ο πρόεδρος του ΦΣΑ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ