Οδεύει ο Κώστας Xρυσόγονος προς το Κίνημα Αλλαγής;

Νέο "Παρασκήνιο" στο "μικροσκόπιο" του "The Socialist"

Πριν περίπου 4 χρόνια, η λεγόμενη “σοσιαλιστική τάση” αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Επικεφαλής των “σοσιαλιστών” του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Χρυσόγονος, εκ τοτε, έχει θεμελιώσει καλές σχέσεις με Χ.Τρικούπη “πλευρά”.

Ύστερα από απόφαση που πάρθηκε δημοκρατικά, οι “σοσιαλιστές” αποφάσισαν σε ποσοστό 82.6% πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το κόμμα που εκφράζει τις θέσεις τους. Όλα αυτά εν έτει 2017.

Σύμφωνα με πληροφορίες και δημοσιεύματα, το όνομα του πρώην ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου ακούγεται ολοένα και περισσότερο στην ιστορική Χαριλάου Τρικούπη 50. Μάλιστα, κάποιοι υποστήριζαν ότι η ανακοίνωση της ένταξής του στο Κίνημα Αλλαγής θα ήταν “χτύπημα” ουσίας στην διχαστική και παρεμβατική γραμμή που έχει χαράξει ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα εσωκομματικά του “προοδευτικού αντιπάλου”, του Κινήματος Αλλαγής.

“Προοδευτικό Αντίπαλο” θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ τον εαυτό του συγκριτικά με το Κίνημα Αλλαγής. Μια σύγκριση που τόσο δημοσκοπικά όσο και επί της ουσίας, αφού ούτε στην Σοσιαλιστική Διεθνή μπορεί να ενταχθεί έπειτα από την “Σφαλιάρα” Γ.Α.Παπανδρέου, ούτε στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές – “The Proggressives” έχει γίνει δεκτή η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ