Όλα δείχνουν εθνικές εκλογές το Φθινόπωρο!

Από την πρώτη στιγμή που “έπεσε” στο τραπέζι η συζήτηση για πρόωρες εθνικές εκλογές, στο “THE SOCIALIST” έχουμε προσέξει ιδιαίτερα τις αναφορές μας σε ημερομηνίες και περιόδους για να μην χαθεί η επί της ουσίας είδηση: Η ανάγκη να γίνουν εκλογές για κριθεί η κυβερνητική πολιτική – και όχι μόνο – 

Ωστόσο, όπως θα έχετε παρατηρήσει, οι αναφορές που έγιναν αφορούσαν σε μια χρονική περίοδο – Το Φθινόπωρο του 2022 – και έναν συγκεκριμένο μήνα – Τον Οκτώβριο.

Αυτό φαίνεται πως μελετούν όλο και πιο διεξοδικά στο Μαξίμου αφού θέλουν να εκμεταλλευτούν το κλίμα “έξω πάμε κάλα” που προσπαθεί να επικοινωνήσει το κυβερνών κόμμα  εδώ και καιρό – ιδίως από όταν ξεκίνησε η κατάσταση στο εσωτερικό της χώρας και την οικονομία να παίρνει τον δρόμο προς … το γκρεμό που μας οδηγούν οι αδιέξοδες πολιτικές της κυβέρνησης.

Συν τοις άλλοις, είναι μια πάρα πολύ κρίσιμη περίοδος που εν όψει Χειμώνα και ενεργειακής κρίσης, ακρίβειας και ανεργίας, δημιουργούν ένα τρομακτικό κοκτέϊλ για την κυβέρνηση ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Όλα δείχνουν προς το αρχικό πλάνο, τον σχεδιασμό για πρόωρες εθνικές εκλογές το Φθινόπωρο.

Ο Βουλευτής Θεσπρωτίας κύριος Βασίλης Γιόγιακας ο οποίος ανήκει στις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας μίλησε ανοιχτά και δημόσια για την περίπτωση αυτή.

Συγκεκριμένα, ευρισκόμενος στο Kontra24 για να μιλήσει για την επικαιρότητα, μίλησε για εκλογές στις 25 Σεπτεμβρίου ή στις 2 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την δικιά του εκτίμηση θα ήταν μια καλή περίοδος για την παράταξη στην οποία ανήκει καθώς θα έχει μόλις τελειώσει το καλοκαίρι όπου υπάρχει αυξημένη τουριστική κίνηση η οποία βοηθάει σημαντικά.

Όσον αφορά τις αρνήσεις του Πρωθυπουργού για το ότι θα υπάρξουν πρόωρες εκλογές ο ίδιος είπε ότι πράγματι συμβαίνει αυτό και η τελικές αποφάσεις θα παρθούν από τον πρόεδρο του κόμματος, όμως ο κ. Γιόγιακας πιστεύει ότι η κατάληξη θα είναι αυτή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα με τις αποκαλύψεις για τις εκλογές του 2022: 

 

 

Υ.Γ Η παρουσία των πολιτικών αρχηγών στην ΔΕΘ στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη, θα έχουν ξεκάθαρα προεκλογικό χαρακτήρα – Δεν αποκλείεται μάλιστα, τότε να δηλώσει την πρόθεσή του για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ