«Πάμε Μαζί για τη Νέα Αλλαγή» – Toυ Θανάση Ζανιά

Ανάρτηση του Γραμματέα του Τομέα Αθλητισμού & Μέλους της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής, Θανάση Ζαννιά, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

02.12.2021

«Πάμε Μαζί για τη Νέα Αλλαγή»

Συμμετέχω από το 2013 στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και από το 2018 στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής.

Από 26 ετών ξεκίνησα τη διαδρομή μου σε σημαντικές θέσεις στη μεγάλη Παράταξη, που παραμένει ισχυρή στους μαζικούς χώρους και στους βαθμούς της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.

Σήμερα βρισκόμαστε για άλλη μια φορά σε δύσκολο «σταυροδρόμι», έχοντας μπροστά μας τις εσωτερικές διαδικασίες, με σημαντικότερη την εκλογή Προέδρου. Είμαι βέβαιος ότι θα αντέξουμε και αυτή τη δοκιμασία και θα παραμείνουμε αρραγείς χωρίς εσωστρέφειες.

Ένα μικρό βήμα χρειάζεται, με γενναιοδωρία από όλους μας, για να πάρουμε τη θέση που μας αξίζει και στην Κεντρική Πολιτική Σκηνή.

Σε όλη αυτή την διαδρομή αναγνωρίζω την μεγάλη προσφορά της αείμνηστης Προέδρου Φώφης Γεννηματά, η οποία «ένωσε» και δημιούργησε τις συνθήκες για να κάνουμε το απαραίτητο βήμα. Έδωσε χώρο στη νέα γενιά, κράτησε γερά τα οικονομικά και ήταν παρούσα σε όλα τα θέματα που ταλανίζουν την Πατρίδα μας.

Πιστεύω ότι αυτή η πολιτική θα συνεχιστεί, ώστε το Κίνημα Αλλαγής να γίνει πάλι πρωταγωνιστής και να κυβερνήσει τον τόπο μας, με δικαιοσύνη για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες.

Στηρίζω Νίκο Ανδρουλάκη.

Κανείς δεν περισσεύει στην προσπάθεια αυτή. 

Απευθυνόμενος στους υποψηφίους Προέδρους, θέλω να καταθέσω την εκτίμηση και τον σεβασμό μου σε όλους και να σας διαβεβαιώσω ότι θα συμμετάσχω παροτρύνοντας με όλες μου τις δυνάμεις τη Νεολαία να πλαισιώσει και να δυναμώσει το Κίνημα Αλλαγής, στην κορυφαία εκλογική διαδικασία.

 

Με εκτίμηση

Θανάσης Ζαννιάς

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής

Γραμματέας Τομέα Αθλητισμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ