Πάμε στοίχημα ποντάροντας σε… φάουλ στη Σούπερ Λίγκα

Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις με προγνωστικά στοιχήματος

Στην Κρήτη αγωνίζονται ο ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Οι Κρητικοί βρίσκονται σε σοβαρό κίνδυνο, αφού τους χωρίζει μόλις 1 βαθμός από τον απευθείας υποβιβασμό. Οι Κρητικοί παραχωρούν περίπου 18 φάουλ ανά παιχνίδι. Αντιθέτως, τα Γιάννενα είναι πιο άνετα και έχουν αποφύγει τον υποβιβασμό, ωστόσο παραχωρούν και αυτά 19,5 ανά παιχνίδι. Διαιτητής ο Γκορτσίλας με μέσο όρο 41,3 φάουλ ανά παιχνίδι. Αν και με φοβίζει ότι ο ΠΑΣ είναι βαθμολογικά αδιάφορος, λίγο η κόντρα των δύο ομάδων λίγο η ανάγκη του ΟΦΗ για βαθμούς, λίγο και ο διαιτητής με οδηγεί στην επιλογή του over 38,5.

Πάμε σε στοίχημα φάουλ και στο δεύτερο παιχνίδι που μαγνητίζει τα βλέμματα για την παραμονή στη Super League όπου κοντράρονται η Λάρισα με τον Παναιτωλικό. Διαιτητής ο εικονιζόμενος Ευαγγέλου με μέσο όρο 36,47 φάουλ. Οι Θεσσαλοί παραχωρούν 19,5 φάουλ το παιχνίδι ενώ οι Αγρινιώτες 18,09. Εύκολα ή δύσκολα οι Λαρισαίοι θα τα… δώσουν τα χτυπήματά τους, οι Αγρινιώτες είναι πιο «σοφτ» ομάδα και τη φοβάμαι.

Ωστόσο, μετά τη ήττα του ο Παναιτωλικός εντός έδρας από τη Λαμία πιστεύω θα τους κάνει να χτυπήσουν λίγο παραπάνω σήμερα. Επιλογή, δικαιολογημένη και ας είναι ψηλά, το over 40,5 στο σύνολο των χτυπημάτων.

Διαβάστε το πλήρες άρθρο και τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ