“Πανηγυρίζει” ο Μ.Χρυσοχοϊδης για την σύλληψη Παππά ( ; )

Ο Υπουργός προστασίας του Πολίτη  (που δηλώνει σοσιαλδημοκράτης, πολιτικός του Κέντρου) σε δηλώσεις του σήμερα, φάνηκε να “πανηγυρίζει” για την σύλληψη του φυγόποινου χρυσαυγίτη, Χρήστου Παππά. 

Είναι απορίας άξιο, γιατί η κυβέρνηση δεν κρατάει “χαμηλά την μπάλα” σε μια υπόθεση – αποδεδειγμένο φιάσκο- με την ΕΛ.ΑΣ να κάνει.. 8 μήνες να πιάσει έναν φυγόποινο που πριν λίγους μήνες έδινε.. συνεντεύξη στον Στ.Χίο …

Φυσικά είναι καλό νέο ένας ΝΑΖΙ να οδηγείται στη φυλακή, μα με όσα έχουν προηγηθεί, καλά θα κάνουν να κρατήσουν στάση παθητική στην κυβέρνηση γιατί κινδυνεύει η υπόθεση να εξελιχθεί σε… πίνακα Πικάσο!

Αναλυτικά οι  δηλώσεις στις οποίες  προέβη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, αναφερόμενος στη σύλληψη του φυγόποινου χρυσαυγίτη Χρήστου Παππά και έκανε λόγο για την “τέταρτη μεγάλη επιτυχία της ΕΛΑΣ”: 

Όπως δήλωσε μέσα στην ημέρα, της σύλληψης του Χρήστου Παππά προηγήθηκε η εξιχνίαση της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, η σύλληψη και η εξάρθρωση του κυκλώματος στη Ζάκυνθο και η ανεύρεση των κλεμμένων εικαστικών έργων της Εθνικής Πινακοθήκης.

«Όλες αυτές οι επιτυχίες, συναρτώμενες με τα θετικά αποτελέσματα στην καταπολέμηση της εγκλήματικότητας και της μικροεγκληματικότητας, που μέχρι το 2019 υπήρξε μία αληθινή μάστιγα ιδίως για την Αθήνα και το κέντρο της, οδηγούν σε ένα συμπέρασμα ότι ο υψηλός επαγγελματισμός της Ελληνικής Αστυνομίας και η βαθιά προσήλωση στο καθήκον έχουν φέρει και φέρουν αποτελέσματα. Δεν το βλέπουν μόνο εκείνοι που κρίνουν βάσει σκοπιμοτήτων», επεσήμανε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

«Είναι η πεποίθησή μου ότι με τις βελτιώσεις που σχεδιάζουμε εμείς εδώ, η παρούσα πολιτική ηγεσία από κοινού με τον αρχηγό της ΕΛΑΣ και τη φυσική ηγεσία, θα είναι ακόμα πιο αποτελεσματική στη μάχη -η Ελληνική Αστυνομία- κατά του εγκλήματος και στην υπεράσπιση της νομιμότητας στο δημόσιο χώρο», κατέληξε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ