Παρατηρητήριο Ρευστότητας: Εξαγγέλθηκε 20 Μαϊού -Δημιουργείται 2 Δεκεμβρίου!

Ακόμα μια περίπτωση “επικοινωνιακής διακυβέρνησης” που εφαρμόζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη εδώ και 15 και πλέον μήνες…

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Άδωνις Γεωργιάδης το εξήγγειλε στις 20 Μαϊού 2020: “

«Φτιάχνουμε ένα παρατηρητήριο ρευστότητας για τον ρυθμό εκταμίευσης των εργαλείων που δίνονται από τις τράπεζες στις επιχειρήσεις». Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Open τον Μάϊο του 2020…

Όπως είπε ο υπουργός «αυτό που μας ενδιαφέρει δεν είναι να φτιάχνουμε χρηματοδοτικά εργαλεία αλλά τα χρήματα αυτά να φτάνουν στις επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη και μπορούν να έχουν αυτά τα χρήματα στα χέρια τους».

Η δήλωση Μ.Κατρίνη που “επαναφέρει τα πράγματα στην θέση τους”: 

Πολιτική Επικοινωνίας και όχι εφαρμοσμένης διακυβέρνησης

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, ουκ ολίγες φορές μέχρι στιγμής, έχει εξαγγείλει διάφορα μεγαλόπνοα σχέδια με τελευταία χαρακτηριστική περίπτωση, αυτή του “ΝΕΟΥ Ε.Σ.Υ” που ανακοίνωνε μετά την λήξη του 1ου κύματος της πανδημίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και εν τέλει τις ελάχιστες μόνιμες προσλήψεις κατά την περίοδο του Καλοκαιριού, τις ΜΕΘ να αφήνονται στην μοίρα τους και την διατίμηση στα τεστ, να είναι η τελευταία εφαρμογή ενός κοινωνικού και υγειονομικού μέτρου για το οποίο το Κίνημα Αλλαγής “φωνάζει” εντός και εκτός βουλής από τον Μάρτιο του 2020….

Το βλέποντας και κάνοντας συνάντησε την πολιτική του “χειροκροτήματος” σε μπαλκόνια, πλατείες (Ομόνοιας) και τελευταία.. στην Πάρνηθα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ