ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Από την Θεσσαλονίκη ξεκινά η διεύρυνση των ψηφοδελτίων;

Στο "Μικροσκόπιο" το ενδιαφέρον ψηφοδέλτιο της Θεσσαλονίκης

Κώστας Χρυσόγονος- Κωνσταντίνα Αδάμου συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής για την ανάδειξη συνέδρων, μελών τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων και την επιλογή του ονόματος της παράταξης. 

Και κάπως έτσι, ξεκίνησε και “Επίσημα” η διεύρυνση των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Με βάση την Θεσσαλονίκη, οι πρώτες “επίσημες” προσθήκες στελεχών-μελών ήταν αυτές του Κώστα Χρυσόγονου και της Κωνσταντίνας Αδάμου. 

Ο Κώστας Χρυσόγονος, πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ψήφισε στο εκλογικό κέντρο στο δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Η ανεξάρτητη βουλευτής στη Β Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνα Αδάμου, που στις εθνικές εκλογές του 2019 εξελέγη με το ΜΕΡΑ25, επίσης ενεγράφη στο μητρώο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και ψήφισε σε εκλογικό κέντρο στην εν λόγω περιφέρεια.

Τα δύο (μέχρι στιγμής) πρόσωπα της διεύρυνσης, ο Κώστας Χρυσόγονος και η Κωνσταντίνα Αδάμου προετοιμάζονται για τις λίστες της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώτος ακούγεται για την Α’ Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Χάρη Καστανίδη, τον Αντώνη Σαουλίδη, την Πέννυ Δαλαμπούρα και τον Κυριάκο Κυριάκο, ενώ η δεύτερη για τη Β’ Θεσσαλονίκης, μαζί με τον Γιώργο Αρβανιτίδη, τον Κώστα Πετρίδη και τον διευθυντή της ΚΟ, Θανάση Γλαβίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ