Connect with us

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας προς Μεϊκόπουλο (ΣΥΡΙΖΑ): “Μίλησε ο πολιτικός της “πλατείας” που φώναζε να καεί η Βουλή…”

Δημοσιεύτηκε

στις

Σε σκληρή ανακοίνωση κατά του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν.Μαγνησίας προχώρησε η Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

“Η δε νεότης και η αυθεντία και η αλαζονεία συνηνώθησαν μετά της μωρίας και απαιδευσίας, και εποίησαν κακόν μέγαν”. – αυθεντία=ηγεμονία Γεώργιος Αμαρτωλός , 9ος αιώνας, Βυζαντινός μοναχός & ιστορικός

Αυτές τις μέρες φαίνεται πως θα το “γιορτάσουμε” πραγματικά. Νομίζουν πως βρήκαν ευκαιρία ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία να πλήξουν το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Θα πάρουν όμως τις απαντήσεις που τους πρέπουν. Σειρά πήρε ο επαγγελματίας Βουλευτής του Νομού Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, που βγήκε ως γνήσιος εκπρόσωπος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ σε αγαστή σύμπλευση με τη λογική της Νέας Δημοκρατίας να χτυπήσει το ΠΑΣΟΚ, λαμβάνοντας αφορμή από την υπόθεση Καϊλή. Ενώ είναι πασίγνωστο ότι η Εύα Καϊλή λειτούργησε από τον Ιούλιο ως “εργαλείο” της Νέας Δημοκρατίας μέσα στο ΠΑΣΟΚ, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήγε να χρεώσει και την Ευρωβουλευτή της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη στον πολιτικό μας φορέα.

Παράλληλα ξεκίνησε τη κριτική του τολμώντας να πιάσει στη τοποθέτησή του τον σεβαστό σύντροφο Απόστολο Κακλαμάνη επειδή στο συνέδριο του Κινήματός μας το περασμένο καλοκαίρι, είπε ότι καιροσκόποι που ευνοήθηκαν από το ΠαΣοΚ πήγαν στον ΣυΡιζΑ, “κυνηγώντας το τυρί” της εξουσίας. Που άραγε το ψέμα; Πραγματικά δεν ξέρουμε από που να το πρωτοπιάσουμε. Μίλησε για δεξιά στροφή του ΠΑΣΟΚ ο Βουλευτής που συγκυβέρνησε με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ και μάλιστα μία εκπρόσωπός τους ξέμεινε στο κόμμα του και διεκδικεί τη θέση του στο Νομό Μαγνησίας. Μίλησε για δεξιά κατάλοιπα στο ΠΑΣΟΚ και κάλεσε σε ολοκλήρωση της ημιτελούς αρχής που έγινε το 1981, ο Βουλευτής που οι πολιτικοί του πρόγονοι συγκυβέρνησαν με τη Νέα Δημοκρατία το 1989 μόνο και μόνο για να κλείσουν στη φυλακή τον Πρωθυπουργό της Αλλαγής Ανδρέα Παπανδρέου και για να σβήσουν από τον πολιτικό χάρτη το ΠΑΣΟΚ. Μίλησε για τον Απόστολο Κακλαμάνη, αυτόν τον “ιστορικό θεματοφύλακα” των δημοκρατικών θεσμών, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που με τις δήθεν αγανακτισμένες συμπεριφορές του το 2011, αποτέλεσε έναν από τους βασικούς σπορείς και καλλιεργητές του λαϊκισμού στη πόλη του Βόλου και τη Μαγνησία, με αποτέλεσμα να θερίσουμε όλοι μαζί Αχιλλέα Μπέο.

Ξέρουμε όλοι ότι ο “αγανακτισμένος” ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξανδρου Μεϊκόπουλου και των συν αυτώ, που βάραγαν τα κατσαρόλια στη παραλία του Βόλου και με φασίζουσα λογική εισέβαλαν στη πολιτική μας εκδήλωση στο ΑΧΙΛΛΕΙΟ είναι βασικοί υπαίτιοι για την απαξίωση των δημοκρατικών θεσμών από τους πολίτες με αποτέλεσμα να μας προκύψει ο νυν Δήμαρχος στο τοπικό πολιτικό προσκήνιο. Μίλησε για σοσιαλισμό το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που για να μη χάσει το επάγγελμα του Βουλευτή ψήφισε “με τα δύο χέρια” το 3ο και αχρείαστο μνημόνιο του Τσίπρα με τα 99 χρόνια δέσμευσης της δημόσιας περιουσίας και της μεταφοράς των θεσμικών τραπεζών στα χέρια ξένων funds. Μίλησε για διαφάνεια στο κόμμα του ΑΣΕΠ, της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, του Οικονομικού Εισαγγελέα και της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης ο Βουλευτής που συγκυβέρνησε με τον Νίκο Παππά και τον Παπαγγελόπουλο που τώρα βρίσκονται κατηγορούμενοι στο ειδικό δικαστήριο, αλλά το κόμμα του τους καλύπτει πολιτικά. Ο Νίκος Ανδρουλάκης διέγραψε τη Καϊλή αμέσως μόλις έγινε γνωστή η υπόθεσή της και τη καλεί να παραδώσει την έδρα στο λαό της παράταξης.

Μίλησε ο πολιτικός της “πλατείας” που φώναζε με τους συντρόφους του συνθήματα για να καεί η Βουλή μαζί με Χρυσαυγίτες και την Νέα Δημοκρατία. Ύστερα η Νέα Δημοκρατία ξέχασε τα Ζάππεια και ο ΣΥΡΙΖΑ το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Στόχος κοινός τους και τότε και πάντα το ΠΑΣΟΚ και η καρέκλα του Πρωθυπουργού για τους αρχηγούς τους. ΑΛΗΘΕΙΑ αν καιγόταν η Βουλή τι θα έκανε από το 2012; Κάποιοι θέλουν να παριστάνουν ότι είναι το νέο αλλά είναι το γνωστό πολύ παλιό, καθότι δεν μπορούν ως δέσμιοι των ιδεοληψιών τους, να αλλάξουν ούτε τον εαυτό τους. Αλήθεια για τα προβλήματα της Μαγνησίας γιατί δεν μίλησε ποτέ σοβαρά;

Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει στην αξιωματική αντιπολίτευση, τόσο θα μένει στην εξουσία η Νέα Δημοκρατία. Ο ένας γεμίζει το ποτήρι του άλλου. Τόσα χρόνια μετά ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει να πει οτι η ΝΔ του Καραμανλή κατέστρεψε τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ αναγκάστηκε να πάρει δύσκολες αποφάσεις για να τη κρατήσει όρθια. Αν όλοι είχαν μπει στο ίδιο μέτωπο η χώρα θα είχε γλιτώσει πολλές ταλαιπωρίες και οι πολίτες το 3ο μνημόνιο. Η εμμονή ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ αποδεικνύει ότι καταλαβαίνουν πως τελειώνει η περίοδος πολιτικού τένις Τσίπρα – Μητσοτάκη γιατί πλέον ο κόσμος ξέρει την αλήθεια και συγκρίνει με πολλά δεδομένα της πρόσφατης ιστορίας. Στις επόμενες εκλογές ζητάμε Ισχυρή εντολή στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής για να ανατρέψουμε την ιδιότυπη ομηρία του προοδευτικού κόσμου της χώρας. Στις επόμενες εκλογές δε θα είμαστε στην ίδια πλευρά του ποταμού κ. Μεϊκόπουλε γιατί εσείς μαζί με τη Νέα Δημοκρατία θα είστε στην όχθη των ηττημένων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση