“ΠΑΣΟΚοποίηση” με καθυστέρηση και “κλειστά μητρώα” επιδιώκει ο Αλέξης Τσίπρας;

Το "Μικροσκόπιο" πήρε το "όπλο του" - Την αλήθεια.

Μια με το ζιβάγκο. Μία με την θέση “με το στανιό” ως birdwatcher στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές – μέχρι εκεί όμως – μία με το ζιβάγκο, μια με τον τρόπο ομιλίας που από το 2013 και μετά από πρόεδρος 15μελούς κατέληξε σε απομίμηση – αστεία προσπάθεια αλήθεια – του μεγάλου Ανδρέα της Δημοκρατίας, ο Αλέξης Τσίπρας αισθάνεται Χ.ΤΡΙΚΟΥΠΗ στην τοποθεσία ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Και εξηγούμεθα:

Διαβάζουμε σε ρεπορτάζ του “ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ” πως ο Αλέξης Τσίπρας, μετά και την συλλογή παλαιοπασόκων που θα τους ξερνούσε το ίδιο το κόμμα που τους ανέδειξε κάποια στιγμή , μετά και την καταβαράθρωση των ποσοστών του – και του ΣΥΡΙΖΑ- μετά την αναβολή του συνεδρίου και την αποτυχημένη φράση “εκλογές τώρα” την περίοδο των 40 χιλιάδων κρουσμάτων/ημέρα που δεν συνοδεύτηκε ποτέ από μια πολιτική πράξη θάρρους – την ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ κατά της κυβέρνησης- τώρα αποφασίζει λέει, να κάνει εκλογή Προέδρου απο τη ΒΑΣΗ.

Καλά διαβάσατε, αυτό που πράττει το ΠΑΣΟΚ εδώ και παραπάνω από μια δεκαετία , αυτό που καθορίζει από την αρχή,  την δημοκρατική υπογραφή και σχέση με την κοινωνία, θα το ζητήσει με έναν “αστερίσκο”: Να είναι απο κλειστό Μητρώο στελεχών! Δημοκρατία με φράχτες και φρουρούς έξω από την πόρτα δηλαδή.

Ακόμα μια φορά, ο ΣΥΡΙΖΑ “πρωτοστατεί” στις εξελίξεις, αντιγράφοντας από τις σημειώσεις που έχουν φθαρεί από τον χρόνο, του ΠΑΣΟΚ. Της Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης.

Καλό το copy-paste κύριε Τσίπρα μου, μα δεν “πιάνει” πια… ο Ήλιος ανέτειλε , ξανά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ