Παύλος Χρηστίδης: “Φτάσαμε στο καθολικό Lockdown και η κυβέρνηση ξανά επιχειρεί να μεταφέρει την ευθύνη στους πολίτες μόνο!”

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, σε δήλωσή του στο “The Socialist” σχολίασε την απόφαση της κυβέρνησης για επιβολή γενικού Lockdown σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες:

“Η κυβέρνηση έχασε τον έλεγχο και πορεύεται δίχως ψήγμα αυτοκριτικής για τα λάθη και τις παραλείψεις των στελεχών της. Πάλι επιχειρεί να μεταφέρει την ευθύνη στους πολίτες μόνο.

Φτάσαμε στα καθολικά lockdown της έσχατης λύσης στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες και η συνέχεια έπεται ζοφερή.

Τα φλέγοντα ζήτημα που καλείται να αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τα συζητά στα τηλεοπτικά πάνελ ή βγάζοντας εφησυχαστικές ανακοινώσεις, που πια δεν συγκινούν κανένα.

Δεν είπε ούτε μια λέξη για την ενίσχυση του ΕΣΥ, για την αντιμετώπιση του συνωστισμού στα μέσα μαζικής μεταφοράς -που είναι ένας Γολγοθάς για τους ανθρώπους που θέλουν να πάνε στη δουλειά τους- και στα σχολεία.

Η ανακοίνωση των περιοριστικών μέτρων και τα οριζόντια lockdown στη Θεσσαλονίκη και στις Σέρρες θα έχουν σκληρές επιπτώσεις για τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους ,τους ανέργους.

Το Κίνημα Αλλαγής θα συνεχίσει να αναδεικνύει την ολιγωρία και την ανεπάρκεια της Κυβέρνησης και να προτείνει τα απαραίτητα και αναγκαία πρόσθετα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας και για την στήριξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ