Παύλος Γερουλάνος: “Ο Μητσοτάκης χτίζει μια νέα οικονομική “φούσκα” που θα σκάσει στα χέρια μας”

“Κρατήστε τη φετινή παρουσία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Σε μερικούς μήνες θα έχει ιστορική σημασία (όχι όπως την εννοεί ο ίδιος). Χωρίς να το καταλάβει, προέβλεψε το μέλλον της χώρας με τρόπο ζοφερό” αναφέρει μεταξύ άλλων σε άρθρο του στην “ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ” ο Παύλος Γερουλάνος

Ενώ  υπογραμμίζει στη συνέχεια: “Όσοι αντιλαμβάνονται στοιχειωδώς την ιστορία της ελληνικής οικονομίας μπορούν να αντιληφθούν ότι ο κ. Μητσοτάκης χτίζει μια νέα οικονομική «φούσκα», μια νέα ασταθή ισορροπία, που όπως οι προηγούμενες θα σκάσει στα χέρια μας. Πολλά λεφτά, σε λίγα χέρια, για έργα που θα αφήσουν μικρό αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία.”

Κλείνοντας, τονίζει ότι: “Η πλειονότητα των χρημάτων θα μοιραστεί σε ευρωπαϊκές πολυεθνικές, τα κέρδη σε Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες και οι θέσεις εργασίας που θα δημιουργηθούν θα είναι λίγες και ευκαιριακές. Αυτό σημαίνει ότι τα χρήματα που θα μείνουν για να ανακυκλωθούν και να πολλαπλασιαστούν στην πραγματική ελληνική οικονομία θα είναι μηδαμινά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ