Ποιο “πλαφόν”; Δωρεάν PCR TEST στο Δήμο Περιστερίου

Την στιγμή που η κυβέρνηση Μητσοτάκη μιλά για “θρίαμβο” των 47 ευρώ / pcr test για τους πολίτες , μετά την “Σφαλιάρα” από Δήμο Νεάπολης-Συκεών – Χολαργό, τώρα ένας από τους μεγαλύτερους Δήμους της χώρας, ο Δήμος Περιστερίου ανακοινώνει δωρεάν μοριακά τεστ για όλους τους πολίτες! 

Σύμφωνα με το Δήμο Περιστερίου τα δωρεάν μοριακά (PCR) Tests, διενεργούνται χωρίς ραντεβού, στο 1ο Κέντρο Υγείας Περιστερίου (Χρ. Λαδά 43, Μπουρνάζι) καθημερινά, Δευτέρα έως και Κυριακή από τις 8.30 – 19.00, τηρώντας πάντα τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ.

Δωρεάν rapid tests στο Περιστέρι

Παράλληλα συνεχίζονται τα δωρεάν rapid tests στο Δήμο Περιστερίου από τον ΕΟΔΥ.

Τα test διενεργούνται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 11:00 – 18:00, στην αίθουσα Τέχνης – Εκθέσεων του Δημαρχείου (είσοδος από Καραθεοδωρή & Εθν. Αντιστάσεως), στάση Μετρό «Περιστέρι».

Ο Αντιδήμαρχος Υγείας Γεώργιος Μπεκιάρης υπενθυμίζει ότι οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Στον έλεγχο μπορούν να υποβληθούν και παιδιά άνω των 2 ετών.

Θα τηρούνται αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας) για την ομαλή διεξαγωγή των rapid tests και την αποφυγή συνωστισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ