«Πράξεις για την Μακεδονία»: «Εκδήλωση για την ανάπτυξη των δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού»

Με την διαδικτυακή δημόσια συζήτηση με τίτλο: «Δήμοι Θέρμης και Θερμαϊκού: Η Ανατολή της Θεσσαλονίκης – δεδομένα ανάπτυξης» που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 10 Μάϊου και ώρα 7:00 μ.μ., συνεχίζονται οι πολιτικές δράσεις της περιφερειακής παράταξης «ΠΡΑΞΕΙΣ για τη Μακεδονία» της Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο θα μεταδοθεί μέσω της ιστοσελίδας της παράταξης στο Fαcebook + Youtube (στην ηλεκτρονική διεύθυνση «Πράξεις για τη Μακεδονία»).   

Η εκδήλωση θα ανοίξει με τους χαιρετισμούς του επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης και ιατρού, Χρήστου Παπαστεργίου, του δημάρχου Θέρμης Θεόδωρου Παπαδόπουλου και του πρώην δημάρχου Θερμαϊκού και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Γιάννη Μαυρομάτη.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Αχιλλέας Μεταλούλης, ενώ τα ενδιαφέροντα θέματα θα αναπτύξουν οι:

– Ελένη Γεώργαρου, νομικός, τέως δικηγόρος στο εφετείο Θεσσαλονίκης, εμπειρογνώμονας παιδικής προστασίας, με θέμα: «Η πολιτική της αποϊδρυματοποιησής ανηλίκων, μέσω των θεσμών της αναδοχής και της υιοθεσίας. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης».

– Στέλλα Κωστοπούλου, καθηγήτρια περιφερειακής και τουριστικής ανάπτυξης Α.Π.Θ., με θέμα: «Βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη σε παράκτιες περιαστικές ζώνες», 

– Τριαντάφυλλος Μπουχούνας, Δασολόγος -Περιβαλλοντολόγος Α.Π.Θ., Msc, ιδιώτης μελετητής με θέμα: «Περιοχές Natura στην Κεντρική Μακεδονία. Εμπόδιο ή πλεονέκτημα; Η περίπτωση του υδροβιότοπου της Επανωμής», 

– Στάθης Δημόπουλος, Νομικός, «Η ταυτότητα των δήμων Θέρμης και Θερμαϊκού». 

Χρ. Μακρίδης, Τεχνολόγος γεωπόνος Msc, «Αγροτική ανάπτυξη στην ανατολική Θεσσαλονίκη».

– Πάττη Πασχαλίδου, Πολιτικός μηχανικός, πρώην αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών δήμου Θερμαϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ