Πρετεντέρης: “Νομίζω ότι μια προοδευτική διακυβέρνηση Τσίπρα-Παπανδρέου θα αναπλήρωνε πάρα πολλές ώρες από την ψυχαγωγία, που χάσαμε λόγω κορωνοϊού.”

Το ειρωνικό σχόλιο του Δημοσιογράφου που .. θα συζητηθεί!

Ο Δημοσιογράφος, Γιάννης Πρετεντέρης, έκανε το εξής σχόλιο, με ειρωνική διάθεση ως προς τα “σενάρια” που κυκλοφόρησαν και διαψεύστηκαν άμεσα τόσο από τον ίδιο τον πρώην Πρωθυπουργό, Γ.Α.Παπανδρέου όσο και από την Χαριλάου Τρικούπη. Ένα σχόλιο, που το δίχως άλλο, θα “συζητηθεί”:

 

“Γ. Πρετεντέρης: Να πω τη στενοχώρια μου διότι δυστυχώς διαψεύσθηκαν προς το παρόν τα σενάρια ένταξης του ΣΥΡΙΖΑ Στη Σοσιαλιστική Διεθνή υπό το Γιώργο Παπανδρέου. Νομίζω ότι μια προοδευτική διακυβέρνηση Τσίπρα-Παπανδρέου θα αναπλήρωνε πάρα πολλές ώρες από την ψυχαγωγία, που χάσαμε λόγω κορωνοϊού. Μ’ αρέσει: Τσίπρας-Παπανδρέου είναι απίστευτο δίδυμο. Είναι Λώρελ & Χάρντυ, Χονδρός & Λιγνός. Πολύ γέλιο. Δεν καταλαβαίνω…
(…)
Βλέπω άρθρο της Ζέφης Δημαδάμα για την κλιματική αλλαγή και τα εργασιακά. Δηλαδή είναι ίδια η λύση για το κλίμα και τα εργασιακά; Θα το διαβάσω και θα σας πω….”

 

To “Tweet” τη Ζέφης Δημαδάμα στον Γιάννη Πρετεντέρη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ