ΣΚΑΪ: Έκοψαν στον αέρα την Κανέλλη, όταν είπε για το βίντεο «Θα σας σκοτώσουμε, θα σας γ…με» (Video) – Eμπάργκο από το ΚΚΕ στο κανάλι

Αυστηρά και μόνο στον τραυματισμό του αστυνομικού και όχι στα δεκάδες βίντεο που καίνε την ΕΛΑΣ και την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, θέλησαν οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ να προσανατολιστεί η σημερινή συζήτηση.

Έτσι, αποφάσισαν να βγάλουν από την ατζέντα τα «άβολα γεγονότα», που καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα και τα οποία έτσι, δεν βρήκαν ποτέ θέση στη ροή του προγράμματός τους.

Σήμερα, καλεσμένη στην εκπομπή ήταν η βουλεύτρια του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, την οποία οι δημοσιογράφοι επιμένουν να ρωτούν για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού. Αυτή σχολιάζει πως είναι απαράδεκτος και αποτρόπαιος και συνεχίζει στην ουσία της μεγάλης εικόνας.

«Εγώ όμως ήθελα να δω τα άλλα αποτρόπαια. Και δεν τα είδα παρά μόνο στο διαδίκτυο. Δεν είδα το κυνηγητό των ποντικών ανθρώπων, τους κάνανε “άνθρωποι και ποντίκια”, δείρανε γυναίκες. Τον ένστολο Κασιδιάρη που πλάκωσε τη γυναίκα στο χαστούκι, την είδατε;»

Παρά τις συνεχείς διακοπές από τον δημοσιογράφο Δημήτρη Οικονόμου, η κ. Κανέλλη συνέχισε, κάνοντας αναφορά στο βίντεο όπου οι άνδρες της Ομάδας ΔΡΑΣΗ φωνάζουν σαν χούλιγκαν.

«Έχετε κουράγιο να παίξετε την έκφραση και την παίρνω επάνω μου, μιας ομάδας αστυνομικών που φωνάζει “Πάμε να τους γαμ…με, να τους σκοτώσουμε»;

Ο Οικονόμου την διέκοψε αμέσως και πέταξε την μπάλα στην κερκίδα: «Δεν σας επιτρέπουμε να μιλάτε έτσι!”. “Δε μας ενδιαφέρει τι λέει το βίντεο! Είστε βουλευτής, να το πάρετε πίσω»!

Στη συνέχεια μάλιστα, με απίστευτο θράσος, ζήτησε από τη βουλευτή του ΚΚΕ να ζητήσει συγγνώμη για τη «φράση της», η οποία ωστόσο ήταν φράση των κρατικών υπαλλήλων που σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν στο βίντεο, θέλουν να σκοτώσουν πολίτες, από τους οποίους πληρώνονται για να προστατεύουν!

«Πρώτα θα πείτε συγγνώμη για αυτό που είπατε και μετά θα πείτε αυτό που θέλετε»!

Η Κανέλλη απάντησε:

«Δική μου φράση είναι; Επειδή τη μετέφερα; Ζητώ συγγνώμη που την μετέφερα! Με τον λαό δεν μπορείτε να παίζετε αστυνομικό παιχνίδι…»

Και αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της που ακούστηκαν στον αέρα, με τον Οικονόμου να λέει: «Κλείνουμε εδώ, δεν μπορείτε να λέτε τέτοια λόγια στην τηλεόραση»! Και να δίνει πάσα για διαφημίσεις!

Το ΚΚΕ, μετά από το φαινόμενο λογοκρισίας της Βουλευτού του κόμματος, κήρυξε “εμπάργκο” στον ΣΚΑΪ μετά από αυτή την αντιδημοκρατική συμπεριφορά που επέδειξαν στο κανάλι. 

 

 

 

 

 

Πηγή: www.rosa.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ