ΣΚΑΝΔΑΜΗΣ : «Μπίζνες και Ξύλο» είναι το μοντέλο του επιτελικού κράτους της ΝΔ

Στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο KONTRA TV βρέθηκε ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο Κίνημα Αλλαγής, προσκεκλημένος μαζί με τον Γιώργο Κύρτσο από τη ΝΔ και τον Χρήστο Σπίρτζη από τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μιλήσουν για ζητήματα της αστυνομίας.

Ο αχαιός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής ανέδειξε ότι η άφρονη αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, που στόχο έχει να διχάσει και πολώσει τον κόσμο, το μόνο που πέτυχε ήταν τελικά να μετεξελιχτεί σε ένα ζήτημα δημόσιας ασφάλειας.

Ο Μαρίνος Σκανδάμης  κάλεσε  τα δύο κόμματα να συμφωνήσουν σε ένα μορατόριουμ αυτοσυγκράτησης, ώστε να μην πυροδοτούν διαδικασίες που μπορεί να θυματοποιήσουν και άλλους πολίτες ή αστυνομικούς, ενώ επισήμανε ότι τελικά με την έλλειψη επαγγελματισμού που διακρίνει κάποιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. και την κυβερνητική αστυνομοκρατική υστερία, υπονομεύεται ο κατακτημένος εκδημοκρατισμός των σωμάτων ασφαλείας που ιστορικά πέτυχε η παράταξη του ΠΑΣΟΚ. Και στοχοποιείται άδικα συνολικά ο Έλληνας αστυνομικός.

Τέλος, ο αχαιός πολιτικός κάλεσε τη ΝΔ να ασχοληθεί με τα πραγματικά μεγάλα κοινωνικά ζητήματα και να σταματήσει να παίζει με τους δημοκρατικούς θεσμούς, καθότι το μόνο που κατορθώνει είναι να εγγυάται δουλειές στις λίγες μεγάλες οικογένειες της χώρας και «ξύλο» για τους υπόλοιπους Έλληνες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ