“Σκληρή” ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής: “Η κυβέρνηση Μητσοτάκη “πετά την μπάλα στην εξέδρα” στην διαχείριση της πανδημίας”

Νέα “σκληρή” ανακοίνωση με ξεκάθαρο το “μήνυμα” που θέλει να περάσει η Χαριλάου Τρικούπη προς κάθε “ενδιαφερόμενο” εξέδωσε το Γραφείο Τύπου:

“Στους πολίτες συνεχίζουν να μετακυλίουν τις ευθύνες τους για την διαχείριση της πανδημίας, η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός. Με την επίκληση της ατομικής ευθύνης για ακόμη μία φορά, επιχειρούν να κρύψουν τη διαχειριστική τους ανεπάρκεια στην πανδημία, ενώ εδώ κι έναν χρόνο έχουν φτάσει το ΕΣΥ στο όριό του κι έχουν εξαντλήσει τις αντοχές της κοινωνίας και της οικονομίας, διχάζοντας την επιτροπή των επιστημόνων και κλονίζοντας την εμπιστοσύνη των πολιτών με τις συνεχείς παρεμβάσεις τους. Τώρα, ακολουθώντας τη γνωστή συνταγή, ο πρωθυπουργός πρώτα αποφασίζει για το Πάσχα, μετά διαπραγματεύεται. Στη συνέχεια το Μαξίμου θα πιέζει τους ειδικούς να επικυρώσουν τα τετελεσμένα, ενώ στο τέλος η πανδημία θα συνεχίζει απτόητη και σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα, την ευθύνη θα έχουν πάλι αποκλειστικά οι πολίτες, οι οποίοι παραμένουν στο ίδιο έργο θεατές από την αρχή της πανδημίας…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ