ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Σοφία Πουλοπούλου : “Φανταστείτε να μας κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ αυτά τα 10 χρόνια, πόσο μπροστά θα ήταν σήμερα αυτή η χώρα..”

Με ανάρτησή της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η Σοφία Πουλοπούλου-Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Παιδείας του Κινήματος Αλλαγής- τοποθετήθηκε για το μείζον θέμα του Ψηφιακού εκσυγχρονισμού που έφερε το ΠΑΣΟΚ 10 χρόνια πριν!

Ο κ. Ζαριφόπουλος ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε σήμερα πως η ΝΔ συνειδητοποίησε με 10 χρόνια καθυστέρηση την αξία της Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης και του Ψηφιακού Σχολείου του Γ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ.

Το 2010 -και παρά την καταστροφή που είχε προκαλέσει το κόμμα του στη χώρα- ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ακύρωναν στα Ζάππεια και στις πλατείες, το βαθιά προοδευτικό και καινοτόμο έργο της κυβέρνησης Παπανδρέου και αντιτάσσονταν στην μεταρρυθμιστική πολιτική του ΠΑΣΟΚ.

Το 2020, η ΝΔ το έχει κορωνίδα στην πολιτική και επικοινωνιακή της καμπάνια και ο κ Ζαριφόπουλος δηλώνει υπερήφανος και εκστασιασμένος για την αναβάθμιση που επιφέρει το έργο αυτό στην εξυπηρέτηση των πολιτών και στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής τους.

Φανταστείτε να μας κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ αυτά τα 10 χρόνια, πόσο μπροστά θα ήταν σήμερα αυτή η χώρα..

** Η Σοφία Πουλοπούλου είναι αναπληρώτρια εκπαιδευτικός στη Σύρο, Αντιπρόεδρος ΔΣ Σύρου Τήνου Μυκόνου, Υπ. Βουλευτής Α’ Αθήνας με το ΚΙΝΑΛ, Μέλος της Γραμματείας του Τομέα Παιδείας του ΚΙΝΑΛ, Μέλος Πανελλαδικού Συμβουλίου Δη.Συ. και υποψήφια Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας