Σπ.Καρανικόλας: “Δικαίωση” Λοβέρδου η “μάχη χαρακωμάτων” που επέλεξε η πλευρά Παπανδρέου

Σύμφωνα με τον Σπύρο Καρανικόλα, στενό συνεργάτη του κ. Λοβέρδου, οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στην ΕΔΕΚΑΠ πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος, ωστόσο η τελευταία εξέλιξη δικαιώνει την προτροπή Λοβέρδου να μην γίνει δεύτερος γύρος

Επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου κατηγορώντας τον για μάχη χαρακωμάτων κάνει η πλευρά του Ανδρέα Λοβέρδου. Ο στενός του συνεργάτης, Σπύρος Καρανικόλας μιλώντας στο protothema.gr τονίζει ότι οι καταγγελίες που έχουν φτάσει στην ΕΔΕΚΑΠ πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος, ωστόσο η τελευταία εξέλιξη δικαιώνει την προτροπή Λοβέρδου να μην γίνει δεύτερος γύρος αλλά να γίνει σεβαστό το σαφές αποτέλεσμα του πρώτου, ώστε να διαφυλαχθεί η ενότητα του κόμματος.

Ο κ. Σπύρος Καρανικόλας δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Θα πρέπει να διερευνηθούν από το αρμόδιο όργανο, γιατί πλήττουν την αξιοπιστία της εκλογικής διαδικασίας στα μάτια των πολιτών που προσήλθαν και ψήφισαν.

Αλλά πέρα από αυτήν την καταγγελία και με δεδομένη τη μάχη χαρακωμάτων, που προκαλείται από τη μία πλευρά, δικαιώνεται ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος σεβόμενος το αποτέλεσμα και την απόφαση της πλειοψηφίας πρότρεψε, με αίσθημα παραταξιακής συνείδησης και ευθύνης, τον κ. Παπανδρέου να μην υπάρξει δεύτερος γύρος για να μην τρωθεί η ενότητα της παράταξης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ