ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Στο Μικροσκόπιο: Άννα Διαμαντοπούλου: “Ο Μητσοτάκης είναι εξαιρετικός διαχειριστής της κρίσης”. ΟΧΙ άλλο κάρβουνο!

“ΠΑΣΟΚΟΙ” που λοξοκοιτάζουν Δεξιά: (Συνέχεια αφιερώματος. Άννα Διαμαντοπούλου;)

Δεν μπορεί να μιλάμε σοβαρά για περι διαχείρισης κρίσης από οποιονδήποτε της ΝΔ. Η ΝΔ και η “διαχείρισή” που έκανε απο το 2004-2009 μας έφτασε στην “ομερτά” πτώχευση του Ελληνικού κράτους και οδήγησε σε όλα τα άλλα δεινά που γνωρίζουμε όλοι εδώ και μια δεκαετία.

Διαχείριση κρίσης είναι όταν λες πως η χώρα σου είναι θωρακισμένη και αντ’αυτού έχεις χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού στην χώρα και άλλες πόσες χιλιάδες άγνωστες στο ευρύ κοινό αφού δεν είχες φροντίσει να εξοπλίσεις το Ε.Σ.Υ με αντιδραστήρια, γάντια, μάσκες και μάλιστα έκανες δώρο κάτι εκατοντάδες χιλιάδες σε ιδιωτικές κλινικές ενώ το Ε.Σ.Υ τραβούσε το “μεγάλο ζόρι” κατα την διάρκεια της έξαρσης του covid19 ; Αλλα ,ναι, ήταν η Μάρεβα που χειροκροτούσε στα μπαλκόνια, το εγώ το δικό της και του συζύγου της. Διαχείριση κρίσης είναι όταν έχεις φέρει απο πριν εσύ ο ίδιος την κρίση (οικονομική ύφεση 0,9%) πριν την έλευση του covid και του lockdown; Διαχείριση κρίσης είναι να κάνεις εξαγγελίες χωρίς αντίκρυσμα για τον επιχειρηματία;Μπορούμε να γράφουμε μέχρι να πονέσουν τα χέρια μας απο την πληκτρολόγηση..

Σε τελική ανάλυση, η Άννα Διαμαντοπούλου, ακόμα ένα -Υπουργικό μάλιστα- στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που δεν δίστασε να “παζαρέψει” την ιδεολογία που πρέσβευε τόσα χρόνια, εν ήδη κάποιου ανταλλάγματος ενδεχομένως; Το θέμα είναι αυτοί που ομιλούν ακόμα και σήμερα σε διεθνή φόρα και εκθέτουν τον εαυτό τους, να το κάνουν βάζοντας τίτλο προσφώνησης “Στέλεχος της πολυεθνικής Coca-Cola” και όχι πρώην Υπουργός επι ΠΑΣΟΚ ή κομισάριος (χρησιμοποιώντας πάντα το “βιογραφικό” και την εκλογή της με το ΠΑΣΟΚ) .

Η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, η πρώην υπουργός Παιδείας, πρώην Επίτροπος στην ΕΕ κι εκ των λαμπρών πολιτικών στελεχών του τόπου μας οδεύει προς την Coca Cola.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 16 Ιουνίου θα γίνει η ετήσια γενική συνέλευση της Coca Cola HBC στην Ελβετία και σε σχετική ανακοίνωση σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι

«…ο κύριος John Sechi σκοπεύει να αποσυρθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο μετά τη λήξη της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, αφού υπηρέτησε ως ανεξάρτητος διευθυντής για έξι χρόνια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο προτείνει να εκλεγεί η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και ως νέο μέλος της Επιτροπής Αμοιβών. Με την επιφύλαξη εκλογών στην Ετήσια Γενικής Συνέλευση ο διορισμός της κυρίας Διαμαντοπούλου θα ισχύσει μετά τη λήξη της.

Η κυρία Διαμαντοπούλου είναι πρώην Επίτροπος της ΕΕ για την Απασχόληση και τις Κοινωνικές Υποθέσεις. Είναι η ιδρυτής και πρόεδρος του DIKTIO – Δίκτυο Μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα και την Ευρώπη, ένα κορυφαίο ανεξάρτητο, μη κομματικό ινστιτούτο πολιτικής με έδρα την Αθήνα».

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση εδώ :

#Στο_Μικροσκοπιο