Στο Μικροσκόπιο: “Εμπρηστικό” Δημοσίευμα, μιλά για “πράσινες μεταγραφές” στο ΣΥΡΙΖΑ

Σε δημοσίευμα του “Πρώτου Θέματος” γίνεται λόγος για συγκεκριμένα ονόματα που φέρονται, σύμφωνα με το άρθρο, να εμπλέκονται σε “μεταγραφολογία” στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ονόματα όπως ο Μιχάλης Καρχιμακης, ο Δημήτρης Ρέππας , ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο Σταύρος Αρναουτάκης, ο Γιώργος Πεταλωτής ακόμα και ο Πέτρος Ευθυμίου. 

Ονόματα που οφείλουν να τοποθετηθούν και να διαψεύσουν ή και όχι ένα δημοσίευμα ενός Μέσου Ενημέρωσης που στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει και “memo” της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Αν συνδυάσει κανείς τα στοιχεία θα δει πως μόλις πρόσφατα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη Βουλή των Ελλήνων “στόχευσε” την Φώφη Γεννηματά και το Κίνημα Αλλαγής που τελευταία έχει “σκληρύνει” την αντιδεξιά ρητορική του και αυτό ενοχλεί ιδιαίτερα τον φερόμενο ως “Κεντρώο” (γελάνε και οι πέτρες) πολιτικό “Μεσσία”.

Στο Μαξίμου ξέρουν πως η εσωστρέφεια στο Κίνημα Αλλαγής κρέμεται ως άλλη “Δαμόκλειος Σπάθη” καθημερινά πάνω από τα “κεφάλια” όλων στην Χ.Τρικούπη και αυτό γιατί κάποιοι ή “βολεύονται” με τα μικρά δημοσκοπικά ποσοστά ή προσδοκούν κυβερνητικά χαρτοφυλάκια λόγω της μεγάλης έλλειψης συμμετοχής των σε Υπουργικά Συμβούλια…

Επομένως φυσικό και επόμενο να βλέπουμε δημοσιεύματα που “αθώα” δεν θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κανείς και πλέον, ο “βασιλιάς είναι γυμνός”, γνωρίζουμε άπαντες πως η “κυβέρνηση” Μητσοτάκη, θα κάνει το παν να σπείρει διχόνοια, να βρεί “σκάνδαλα” να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Άλλωστε, για αυτό είναι οι “Λίστες”…

Πηγή Φωτογραφίας: “Kinimaallagis.gr” – (γραφιστικό με αφορμή την “Λίστα Πέτσα”)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ