“Στο…Μικροσκόπιο”: Κάποιοι κατάντησαν το ΠΑΣΟΚ, γραφικό νεάκι, GIF, meme. . .

Το τελευταίο “Μικροσκόπιο” της χρονιάς, μέλει να είναι και το πιο “καταιγιστικό”. Δυστυχώς. Ή και ευτυχώς που υπάρχει και κάποιο site που δείχνει τον δέοντα σεβασμό στο ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του.

10 πολιτικά διλήμματα πιο ασόβαρα και από το "Βίσση-Βανδή"... - Κατιούσα

Με αφορμή το “τρεντ” #j2us και την πολύ πετυχημένη εκπομπή του OPEN TV με το hashtag να γίνεται 6ο δημοφιλέστερο στον κόσμο χθες το βράδυ, κάποιοι έφτασαν το project αποδόμηση του brand ΠΑΣΟΚ, στα τάρταρα….

Οκ, δεκτόν, το concept έχει ως εξής: “Θύμησε με χιούμορ και σαρκασμό στο κοινό τι ωραία περνούσαν όταν είχαμε ΠΑΣΟΚ στην εξουσία..” Επικοινωνιακό πρότζεκτ του “κ@λου” δηλαδή… Επικοινωνιακή πολιτική υποψήφιου μέλους 15μελούς Γυμνασίου -ούτε καν Λυκείου- άντε ίσως και κάνα “γειά μας” σε φοιτητική συγκέντρωση χαμηλού πολιτικού επιπέδου…

Όλοι μας κάποια στιγμή έχουμε κάνει αναφορά στις ημέρες ΠΑΣΟΚ, με χιούμορ μα όταν αυτό αναπαράγεται και προωθείται και από στελέχη -και όχι μόνο-του χώρου, ε είναι ντροπή ρε φίλε! Ντροπή να χρησιμοποιείς επικοινωνιακό τέχνασμα τόσο ρηχού επιπέδου για να επαναφέρεις για μια στιγμή, με γραφικό τρόπο το ΠΑΣΟΚ στην δημοσιότητα.

Ακόμα μεγαλύτερη ντροπή, να μην χρησιμοποιείς το έργο που άφησε παρακαταθήκη σε κάθε έναν από εμάς και σε κάθε τυχοδιώκτη, λαϊκιστή, τυχάρπαστο αλαζόνα! Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, αρκετοί κάνουν ακριβώς αυτό, υπενθυμίζουν σε κάθε ευκαιρία τι σημαίνει “ΠΑΣΟΚ”, και πρώτα από όλους στον χώρο της Ενημέρωσης, το “The Socialist” που σε λίγες ημέρες σβήνει το πρώτο του κεράκι καθώς γίνεται 1 έτους! Με 25 εκατ.επισκέψεις/χρόνο, με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αρθρογραφία και ιστορικές αναφορές που στόχο έχουν και είχαν πάντα την προάσπιση του προοδευτικού χώρου στην ενημέρωση, την εποχή των “Λιστών Πέτσα _Λιστών Κικίλια”.

Ακολουθεί socialimediaκο “Αφιέρωμα” με αυτά που έγιναν χθες και συνεχίζουν και σήμερα μετά την συνάντηση Βίσση-Βανδή στο πλατό σε σχέση… με το ΠΑΣΟΚ και την “εποχή ΠΑΣΟΚ”. Γελάστε, ή κλάψτε ή και τα 2 αν θέλετε!

Από εμάς, ευχές!

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ