Συναντήθηκε με νέους στη Θεσσαλονίκη ο Γιώργος Παπανδρέου

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο υποψήφιος για την αρχηγία του ΚΙΝΑΛ και πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Το βράδυ της Κυριακής βρέθηκε σε μαγαζί του κέντρου της Θεσσαλονίκης, με νεολαίους του Κινήματος Αλλαγής που στηρίζουν την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος. Τον υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα ενώ λίγα λεπτά αργότερα τα «αιτήματα» των νέων για μια selfie με τον κ. Παπανδρέου έπεσαν «βροχή».

Νωρίτερα ο κ. Παπανδρέου συναντήθηκε με πρώην βουλευτές Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ. Σε δήλωσή του ο κ. Παπανδρέου επικεντρώθηκε στη νέα γενιά αλλά και στις προκλήσεις του μέλλοντος, στον χώρο της οικονομίας, της πράσινης ανάπτυξης και της τεχνολογίας.

Νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός είχε γευματίσει στο «Β» του Βυζαντινού μουσείου μαζί με τους πρώην βουλευτές Χρύσα Αράπογλου, Γιάννη Μαγκριώτη, Σπύρο Βούγια και τις πρώην ευρωβουλευτίνες Βαγγελιώ Τζαμπάζη και Χρυσούλα Σαατσόγλου-Παλιαδέλη.

Στο επιτελείο του Παπανδρέου επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση διότι η ανοιχτή συγκέντρωση στις Σέρρες είχε πάρα πολύ κόσμο και δεύτερον γιατί βλέπουν στελέχη του κόμματος τα οποία είχαν ταχθεί στο πλευρό των άλλων υποψηφίων να πλαισιώνουν τη δική του υποψηφιότητα.

 

Υπενθυμίζεται ότι, στις 5 Δεκεμβρίου θα στηθούν οι πρώτες κάλπες για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού του Κινήματος Αλλαγής, ανάμεσα στους έξι υποψήφιους αρχηγούς. Το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής θα καθορίσει ποιοι δυο υποψήφιοι θα περάσουν στον δεύτερο γύρο της 12ης Δεκεμβρίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ