ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

“Αρχίσανε τα όργανα”. Ο ΣΥΡΙΖΑ “παρακαλά ανοιχτά” για συμπόρευση με το Κίνημα Αλλαγής.

Γράφει ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Ένα σχέδιο αποδιοργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής φτάνει στο τέλος του. Μετά απο “ύπουλα” δημοσιεύματα, “διαρροές” και μυθεύματα τα οποία διακινήθηκαν στα ΜΜΕ τα οποία είναι “Καραμανλικά Αριστερά” και εξυπηρετούν βεβαίως και κυβερνητικά συμφέροντα, φτάνει στο σημείο να “σηκώσει τα χέρια ψηλά”.

Δεν τους βγήκε κυρίες και κύριοι αναγνώστες. Δεν μπόρεσαν να προκαλέσουν την πολυπόθητη τόσο για ΣΥΡΙΖΑ όσο και για ΝΔ “εσωστρέφεια” του Κινήματος Αλλαγής. Δεν υπήρξαν “μεταγραφές” , ούτε δηλώσεις “αμφισβήτησης” του πλάνου του ΚΙΝΑΛ για αυτόνομη πορεία. Υπήρξαν “καλοθελητές” κάτι “ξοφλημένα στελέχη” του παλαιοκομματικού καθεστώτος που δεν βρήκαν δίοδο στην εξουσία και βεβαίως “ξεπουλήθηκαν” για “ένα κομμάτι δημοσιότητας”. Δεν τα κατονομάζουμε, τα ξέρετε και τώρα πλέον ξέρετε και “τι ρόλο παίζουν” στην πολιτική σκηνή, εξ΄άλλου, “καρφώθηκαν” μόνοι τους με τις ακραίες δηλώσεις και άκαιρες δηλώσεις τους. Δεν βρήκαν έρεισμα, δεν βρήκαν και δεν πέτυχαν αυτό που ήθελαν. Είναι για λύπηση πλέον.

Κι έχουμε το εσωκομματικό μέτωπο του υπο διάλυση ΣΥΡΙΖΑ. Με έναν “ηγέτη-φαινόμενο” να πνέει τα λοίσθια και με τις συνιστώσες να ετοιμάζονται να “κατέβουν μόνες” τους σε ενδεχόμενο μεγάλης- διαφαινόμενης – εκλογικής ήττας. Κι έρχονται οι σημερινές δηλώσεις Βούτση, για “ανάγκη συμπόρευσης” με το ΚΙΝΑΛ για την δημιουργία “Προοδευτικού Μετώπου” κόντρα στην Δεξιά.

Είναι αστείο βλέπετε. Αυτοί έκαναν τα πάντα για να κυβερνήσουν. Συγκυβέρνησαν με την Ακροδεξιά. Συγκρότησαν την … “Καραμανλική Αριστερά” και έκαναν τα πάντα για να εγκαθιδρύσουν κράτος μέσα στο κράτος. “Δεν τους βγήκε”.

“Αρχισαν τα όργανα…”

Related posts
ΔΙΕΘΝΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τι συμβαίνει στην Αρμενία; "Πολεμικές επιχείρησεις σε ολόκληρη την συνοριακή γραμμή του Αρτσάχ"

Πόλεμος Αρμενίας -Αζερμπαϊτζάν: Πολεμικές…
Read more
ΚΟΙΝΩΝΙΑΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταλήψεις: "Δυστυχώς κ. Κεραμέως, οι μάσκες έπεσαν για ακόμα μια φορά..." Γράφει ο Γιάννης Ταρνάρης.

“Δυστυχώς κ. Κεραμέως, οι μάσκες έπεσαν για ακόμα…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η μεγάλη "αντεπίθεση" του Κινήματος Αλλαγής - Η "μάχη" του προοδευτικού χώρου

Άρθρο του Γαβρή Άγγελου – Αρχισυντάκτη “Τhe Socialist…
Read more