Τετ-α-τετ με Olaf Scholz και G.Perez στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης – “Παρατηρητής” ο Τσίπρας

Στον ίδιο χώρο, για πρώτη φορά από την ανάδειξη του Νίκου Ανδρουλάκη στην αρχηγία του Κινήματος Αλλαγής, βρίσκονται σήμερα στις Βρυξέλλες και συγκεκριμένα στην προσύνοδο των Ευρωπαίων σοσιαλιστών ο νέος ηγέτης της κεντροαριστεράς και ο “παρατηρητής” Αλέξης Τσίπρας.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε εκεί τετ-α-τετ με τον νέο καγκελάριο της Γερμανίας Ολαφ Σολτς.

Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχε με τον Ολαφ Σολτς, τον συνεχάρη για την εκλογή του ως Καγκελάριος. Από την πλευρά του και ο κ. Σολτς συνεχάρη τον κ. Ανδρουλάκη για την εκλογική του νίκη στις πρόσφατες εσωκομματικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συναντήθηκε και με την επικεφαλής της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών.

Κατά τη συνάντησή τους στο ετήσιο Συμβούλιο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) στις Βρυξέλλες, η επικεφαλής της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Ιράτσε Γκαρσία Περέζ, συνεχάρη τον Νίκο Ανδρουλάκη για την επιτυχία του στις εκλογές, ενώ και οι δύο υπογράμμισαν τη σημασία της μεγάλης συμμετοχής.

Ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την άποψη ότι αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία και πως είναι πολύ αισιόδοξος ότι η παράταξη επιστρέφει. Οι δυο τους, συμφώνησαν για τη διεξαγωγή κοινής εκδήλωσης στην Ελλάδα το αμέσως επόμενο διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ