ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θ.Μαργαρίτης για Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ -Α.Στεφανή σε Γράμμο: “Όσοι αναμοχλέουν τον διχασμό του Εμφυλίου πολέμου βλάπτουν σοβαρά την χώρα !”

Η Ελλάδα βρίσκεται “στην κόψη” του ξυραφιού. Ξανά, λόγω των διχαστικών πολιτικών που εφαρμόζουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ

Ο υφυπουργός Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής θα πάει σε εκδηλώσεις κατά των «κομμουνιστοσυμμοριτών» στον Γράμμο και στο Βίτσι ενώ λίγες μέρες νωρίτερα, η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ,βρέθηκε στο ίδιο μέρος για εντελώς διαφορετικούς ιδεολογικούς λόγους ωστόσο…

Τη συμμετοχή του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή, ως εκπροσώπου της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, όπως κάθε χρόνο, στα τέλη Αυγούστου, στον Γράμμο και στο Βίτσι, έκανε γνωστή χθες (20/8) η διεύθυνση δημοσίων σχέσεων της ΕΑΑΣ. Δείτε εδώ τη σχετική ανακοίνωση.

Πρόκειται για «επετειακές εκδηλώσεις απότισης φόρου τιμής στους πεσόντες Αξιωματικούς και Οπλίτες των Ε.Δ. και Σωμάτων Ασφαλείας του Ελληνικού Στρατού, αλλά και όσων αγωνίστηκαν στο πλευρό τους, κατά τις επιχειρήσεις 1946-1949, κατά των κομμουνιστοσυμοριτών», όπως αναφέρουν. Φέτος θα γίνουν στις 30 Αυγούστου, την άλλη Κυριακή δηλαδή, στις 10:30 το πρωί.

Ωστόσο, εδώ και δεκαετίες δεν υπήρχε κυβερνητική συμμετοχή σε τέτοιες εκδηλώσεις, καθώς αποφεύγεται να δίνεται βήμα στον διχασμό του εμφυλίου. Παραδοσιακά σε αυτές τις εκδηλώσεις της ΕΑΑΣ συμμετείχαν η Χρυσή Αυγή και άλλες ακροδεξιές πολιτικές κινήσεις.

Ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, σε ανάρτησή του, τοποθετήθηκε για όλα όσα συμβαίνουν: