Τι είπε ο Γιώργος Παπανδρέου για τον Ευάγγελο Βενιζέλο

 Μιλώντας, λίγες μέρες πριν, στο ραδιόφωνο του Σκάι και στην εκπομπή Τα παιδιά της Αλλαγής-  ο Γιώργος Παπανδρέου ρωτήθηκε για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Ο Γιώργος Παπανδρέου απάντησε ότι με τον Ευάγγελο Βενιζέλο έχει συγκρουστεί πολιτικά αλλά αναγνωρίζει ότι έχει κάνει έργο και στη Βουλή και πρόσθεσε ότι μπορεί πάντα να προσφέρει. Δεν είπε κάτι πιο συγκεκριμένο, για παράδειγμα για την επιστροφή του Ευάγγελου Βενιζέλου στο κόμμα και στις λίστες των υποψηφίων βουλευτών, αλλά ήταν η αφορμή για να ερωτηθεί σήμερα ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον Γιώργο Παπανδρέου στην εκπομπή του Παύλου Τσίμα.

Τι είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος για τον Γιώργο Παπανδρέου:

Π. Τσίμας: Μπαίνω όμως στον πειρασμό να σας ρωτήσω, επειδή χθες ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν καλεσμένος εδώ στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και ρωτήθηκε για εσάς, είπε, έχουμε συγκρουστεί στο παρελθόν, αλλά αναγνωρίζω ότι έχει κάνει έργο και στη Βουλή και νομίζω ότι μπορεί και πάλι να κάνει. Δηλαδή εγώ το κατάλαβα ως μία χειρονομία προς τα εσάς από έναν άνθρωπο με τον οποίο όντως συγκρουστήκατε πολιτικά.

Ευ. Βενιζέλος: Συνεργάστηκα επίσης και νομίζω ότι συνεργάστηκα μαζί του στην πιο δύσκολη και την πιο κρίσιμη στιγμή για τον τόπο και για την παράταξη. Τον ευχαριστώ, δεν το είχα ακούσει αυτό. Ευχαριστώ, το βρίσκω πολύ ευγενικό εκ μέρους του και τον ευχαριστώ διότι δεν μπορώ να κάνω τη στιγμή αυτή τίποτα άλλο. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο για τα θέματα αυτά, νομίζω ότι οι πολίτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται, έχουν γνώση, μνήμη, ικανότητα και θα κάνουν την επιλογή που εκτιμούν ότι θα βοηθήσει την παράταξη και τον τόπο, γιατί οι παρατάξεις υπάρχουν χάριν της πατρίδος, δεν υπάρχουν ως αυτοσκοπός.

Σημειώνεται ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει αρνηθεί να σχολιάσει τα τακταινόμενο στο ΚΙΝΑΛ από την πρώτη στιγμή, και το επανέλαβε και σήμερα ότι δεν έχει τίποτα να πει και προτιμά να σιωπήσει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ