Το φαινόμενο “Λατινοπούλου” και η “Δεξιά” που έχει στο “στόχαστρο” τους “δικαιωματιστές”

Γράφει ο "Μικροσκόπος"

Είναι σημείο καμπής για την Ελληνική Πολιτική Σκηνή το “φαινόμενο” Λατινοπούλου; Όχι δα. Ωστόσο, είναι ένα αποτέλεσμα που χρήζει διττής ανάλυσης. 

Η Λατινοπούλου, “υιοθετώντας” το “δόγμα” Μπογδάνου : Δηλαδή η λογική του “ας βρίσκομαι στο προσκήνιο με κάθε τρόπο και τουλάχιστον, θα με ξέρουν περισσότεροι από ότι πριν” κατάφερε από “Πολιτέυτρια με τη ΝΔ” να γίνει το “μαύρο πρόβατο” της ΝΔ στην Ελλάδα.

Από την άλλη όμως, ίσως να έπρεπε να διερευνηθεί εδώ, το κατα πόσο θα “βόλευε” τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ το ενδεχόμενο 2 -3 “Δεξιά” κόμματα να βρίσκονται στην Βουλή στις επόμενες Εθνικές Εκλογές.

Και αυτό γιατί, ελέω μετεκλογικών συνεργασιών, κανένας εκ των ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ δεν φαίνεται να συναινεί σε συγκυβέρνηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το “πουλάκι” της αυτοδυναμίας, έχει πετάξει προ πολλού στο Μαξίμου.

Έτσι λοιπόν, εκ του σύνεγγυς καταλήγουν στη ΝΔ πως “θα βόλευε” να μπει στη Βουλή το Κόμμα των “3 καμπαλέρος της Δεξιάς” των Τζήμερου-Μπογδάνου-Κρανιδιώτη γιατί έτσι, μαζί με τον Βελόπουλο, θα δημιουργούνταν οι συνθήκες για μια νεοφιλελεύθερη Δεξιά με ακραία Δεξιά στοιχεία που θα αποτελούσαν, ενδεχομένως, τους κυβερνητικούς εταίρους για το απο σύστασης Ελληνικού κράτους, χειρότερο σενάριο συγκυβέρνησης στην πολιτική ιστορία αυτού του τόπου.

Δείτε το Video που η Λατινοπούλου “καρφώνει” τους “δικαιωματιστές”(sic) και μιλά για άνανδρες πολιτικες τακτικές από το “καταπράσινο ποτάμι” του Μητσοτάκη (χωρίς σχόλιο)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ