Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ξεκινά διαδικτυακή καμπάνια για την ακρίβεια – Έρχονται νέες εξορμήσεις στην κοινωνία

Μιλώντας στην Εκπομπή “ALPHA ΠΡΩΙΝΟ” και τους δημοσιογράφους Γαβρή Άγγελο και Λυδία Κοκκινά, η Αναστασία Σιμητροπούλου, αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, έκλεισε την συνέντευξή της με είδηση. 

Η κ.Σιμητροπούλου, μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει μια κοινή εθνική γραμμή στα διεθνή γεγονότα, ζητώντας εν πολλοίς την ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών ενώ στάθηκε στο πάγιο αίτημα του ΚΙΝΑΛ για σύγκληση του συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών.

Αναφέρθηκε στην νέα τραγική περίπτωση γυναικοκτονίας στα Ιωάννινα τονίζοντας την ανάγκη να υπάρξει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο και να υλοποιηθεί άμεσα, όχι να μείνει σε εξαγγελίες καθώς και έδωσε μεγάλη βαρύτητα στον ρόλο της Παιδείας για να αποφύγουμε να έχουμε τέτοια φαινόμενα στην κοινωνία.

Εν συνεχεία, σχετικά με την ακρίβεια, η κυρία Σιμητροπούλου αναφέρθηκε τόσο στο κοινωνικό πρόσημο των προτάσεων του Κινήματος Αλλαγής και των θέσεων του Προέδρου, Νίκου Ανδρουλάκη όσο στην ανάγκη να υπάρξουν νέες εξορμήσεις στην κοινωνία με στόχο την διασπορά των θέσεων του ΠΑΣΟΚ αλλά κυρίως  με στόχο η κοινωνία και η αγορά να καταφέρει να σταθεί όρθια απέναντι στην “λαίλαπα” των ανατιμήσεων και του πληθωρισμού.

Ερχεται σύντομα καμπάνια ενημέρωσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με θέμα την ακρίβεια από το Κίνημα Αλλαγής, το οποίο βρίσκεται σε διαρκή κινητικότητα και κατακτά όλο και περισσότερες “κορυφές” στην πολιτική, η πολιτική επιστρέφει, με κοινωνικό και σοσιαλδημοκρατικό πρόσημο. 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την διαδικτυακή καμπάνια ενημέρωσης…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ