ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Εξώδικο-διάψευση του Βαρδή Βαρδινογιάννη για τη δήθεν συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα

Απολύτως αναληθές χαρακτηρίζει με εξώδικη δήλωσή που απέστειλε στον εκδότη και διευθυντή των ιστοσελίδων ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, δημοσίευμα για δήθεν συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα

Στο εξώδικο καλεί τον δημοσιογράφο να αποσύρει το άρθρο το οποίο μιλούσε για συνάντηση Βαρδινογιάννη – Τσίπρα σε περίοδο που βρίσκονταν σε εξέλιξη παρασκηνιακές επαφές και διεργασίες συνεννόησης του ΣΥΡΙΖΑ με το Κίνημα Αλλαγής».

Υποστηριζόταν ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης τάσσεται υπέρ της δημιουργίας ενός ενιαίου πολιτικού φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς.

Στο εξώδικό του ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης αναφέρει ότι το περιεχόμενο του δημοσιεύματος είναι παντελώς αναληθές. «Η φερόμενη ως συντάκτρια στην προσπάθειά της να περιβάλει με την αναγκαία αληθοφάνεια το επίμαχο μύθευμα, επεδόθη σε αυθαίρετους ισχυρισμούς περί δήθεν διατήρησης στενής σχέσης μου με την κα Φώφη Γεννηματά και ότι δήθεν τάσσομαι “υπέρ της ολοκλήρωσης, βραχυπρόθεσμα, της δημιουργίας ενός ενιαίου πολιτικού φορέα στο χώρο της κεντροαριστεράς”.Το ως άνω δημοσίευμα όχι μόνο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αλλά αντιθέτως, είναι παντελώς αναληθές στο μέτρο που με αφορά καθώς αναφέρεται στη συνάντηση με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης που ουδέποτε έλαβε χώρα και σε υποτιθέμενες προτιμήσεις μου σχετικά με εσωτερικές διεργασίες συγκεκριμένου πολιτικού σχηματισμού και πολιτικού χώρου», τονίζεται μεταξύ άλλων στο εξώδικο.

Related posts
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Με 339 κρούσματα την ημέρα, ο Κουμουτσάκος έλαβε την "θεία κοινωνία" - Ζήτησε συγγνώμη αργότερα..

Με την Αττική να είναι στο κόκκινο κρουσμάτων και…
Read more
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Νέα Γενιά ΚΙΝΑΛ για δολοφονία Φύσσα: "Στις 7/10 οι εγκληματίες στην φυλακή και ο φασισμός στην λήθη."

Με μια συμβολική ανάρτηση για την σημερινή ημερομηνία…
Read more
ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ

Στέργιος Κωνσταντίνου για Δολοφονία Φύσσα:"Nα κρατήσουμε την μνήμη του Παύλου Φύσσα ζωντανή! Η Δημοκρατία και η Ελευθερία είναι θέμα μόνιμης επαγρύπνησης και αγώνα!"

“Επτά χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα…
Read more