Βουλή: Φώφη Γεννηματά: “Στήσατε μια “χυδαία σύγκρουση” με τον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Λιγνάδη”

Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά

Από το Βήμα της Βουλής των Ελλήνων, η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν μια τόσο σημαντική κοινωνική κρίση, το κίνημα “Me Too” στην Ελλάδα.

“Δεν είναι ευκαιριακό θέμα “ενημέρωσης” της βουλής το εν λόγω ζήτημα της σημερινής συζήτησης κύριε Μητσοτάκη, είναι βαθιά υποκριτική η στάση σας”

“Φούσκα” η ‘σύγκρουση΄ Κυβέρνησης-Αξιωματικής αντιπολίτευσης, δήλωσε η Φώφη Γεννηματά υπενθυμίζοντας από το Βήμα της Βουλής πως από “χυδαιότητες” γνωρίζει πολύ καλά τόσο η ΝΔ όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ που με βρώμικα χτυπήματα “κάτω από την ζώνη” έβαλαν εναντίον του ΠΑΣΟΚ κατά την περίοδο της κρίσης με στόχο την εξόντωσή του, παραλληλίζοντας την στάση των 2 κομμάτων τότε με σήμερα, με στόχο αυτή την φορά, το Κίνημα “Me Too” το οποίο προσπαθούν με απαράδεκτο τρόπο να “οικειοποιηθούν” εκατέρωθεν.

“Αυτό το Κίνημα δεν πρέπει να μπει σε κομματικές ατζέντες. Οι φωνές των θυμάτων να ακουστούν με σεβασμό, να σταθούμε ως πολιτικό σύστημα στο ύψος των περιστάσεων”

“Ο φερόμενος ως θύτης, Δημήτρης Λιγνάδης, βρέθηκε στην θέση του Διευθυντή του Εθνικού, από αυτή την κυβέρνηση! Με πολιτική απόφαση! Δεν είναι η Κα Μενδώνη ο απόλυτος πολιτικά υπεύθυνος, είναι ο κ.Μητσοτάκης που την εκθέτει με την στάση αλαζονείας του!” Δήλωσε η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής , Φώφη Γεννηματά.

Στη συνέχεια τόνισε τις δράσεις που θεσμικά έπραξε το Κίνημα Αλλαγής παραθέτοντας τις πρωτοβουλίες της Κοινοβουλευτικής Ομάδας σχετικά με την προστασία του Κινήματος “Me Too” και των θυμάτων σεξουαλικής βίας και κακοποίησης μαζί με τα θύματα κάθε μορφής παθογένειας στην κοινωνία.

“ΌΛΑ στο φως” ζήτησε με σαφήνεια η Κα Γεννηματά, στηλιτεύοντας ακόμα μια φορά, την λέξη “ενημέρωση” στο κάλεσμα της κυβέρνησης για δημόσια διαβούλευση στη Βουλή. Ξεκαθαρίζοντας πως θα έπρεπε να έρθει εδώ απολογούμενος για την “αριστεία” του Μαξίμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ